Filters

Schrobzuigmachines

44 producten

Til uw reiniging naar een hoger niveau met de schrobzuigmachines van Carel Lurvink! Onze schrobzuigmachines zijn ontworpen voor optimale prestaties en efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel commerciële als industriële omgevingen. Met krachtige reinigingscapaciteiten en gebruiksvriendelijke ontwerpen, bieden onze machines de perfecte oplossing voor grondige en snelle schoonmaakklussen. Ontdek ons assortiment schrobzuigmachines van gerenommeerde merken zoals Numatic en Taski en ervaar de beste reinigingsoplossing.

Schrobzuigmachines voor de professional

De aanschaf van een schrobzuigmachine betekent een investering van enkele duizenden euro’s in een apparaat dat tussen de 5 en 10 jaar mee kan gaan. Dat betekent dat u vooraf goed moet nadenken over welke schrobzuigmachine het best past bij de werkzaamheden van uw bedrijf. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze, maar we noemen alvast enkele belangrijke zaken om op te letten.

Capaciteit van de schrobzuigmachine

Allereerst is het belangrijk te bepalen wat de gemiddelde vloeroppervlakte is die u wilt reinigen. Ook het maximale aantal vierkante meters dat de schrob zuigmachine op één accu aangedreven moet reinigen, is belangrijk. De vuil water tankinhoud, reinigingskracht en batterijduur moeten hierop zijn afgestemd. Over het algemeen geldt: hoe groter de machine, hoe groter de capaciteit. Daarmee kunt u echter tegen een beperking aanlopen waar niet iedereen direct aan denkt: de grootte van doorgangen. Zijn deur- en liftopeningen breed genoeg? En moet het apparaat de trap op worden opgetild? Zo ja, dan is de grootste machine niet altijd de beste keuze. Misschien kunt u dan zelfs beter kiezen voor een compact wendbaar model met een snoer - waarbij u weer moet opletten dat er voldoende stopcontacten aanwezig zijn in de te reinigen ruimten.

Gebruiksfrequentie van de schrobzuigmachine

Naast de capaciteit en grootte is ook het soort vloer waarvoor de schrobzuigmachine wordt ingezet van belang. Een structuurvloer met reliëf wordt bijvoorbeeld het best gereinigd met een walsmachine die verticale bewegingen maakt. Een met was behandelde vloer (zoals een linoleum vloer) mag daarentegen alleen met zachte pads worden gereinigd om de toplaag niet te beschadigen. Let als laatste nog op de gebruiksfrequentie. Wordt een schrobzuigmachine minder dan één keer per drie maanden gebruikt, dan kan het vermogen van de accu teruglopen - en daarmee de capaciteit van de machine. Dit komt doordat het zuur van de accu na verloop van tijd niet meer volledig door de accu circuleert. Regelmatig gebruik vergroot de levensduur van de accu. Is dit niet mogelijk, dan kunt u beter kiezen voor een variant met een snoer.

Schrobzuigmachine bestellen?

Voor persoonlijk advies staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar. U kunt contact opnemen met onze afdeling sales support via 053 - 434 43 43.