Filters

Doppenrollen

12 producten

Doppenrollen bestellen bij Carel Lurvink: uw toiletpapier groothandel

Carel Lurvink, uw betrouwbare groothandel voor bulktoiletpapier, begrijpt het belang van diverse toiletpapieropties die aan ieders behoeften voldoen. Daarom bieden we een scala aan toiletpapier, waaronder de praktische doppenrollen.

Doppenrollen: slimme oplossingen voor dispensers

Doppenrollen zijn een slimme oplossing voor speciale dispensers. Dankzij de interne huls zijn onze doppenrollen eenvoudig te plaatsen, waardoor het bijvullen van dispensers moeiteloos verloopt. Deze efficiëntie betekent meer gemak en minder onderbrekingen.

De juiste keuze: merken en afmetingen

Bij het kiezen van een doppenrol is het cruciaal om het juiste merk te selecteren. Elk merk heeft mogelijk een andere hulsafmeting. Onze deskundigen helpen u bij het vinden van de perfecte match voor uw dispenser.

Duurzaamheid en keurmerken

Carel Lurvink zet zich in voor duurzaamheid. Ons assortiment doppenrollen omvat bekende merken zoals BlackSatino, Vendor, Katrin en ons eigen Premium A+ merk CaluCare. Velen van deze rollen zijn gecertificeerd met keurmerken zoals Cradle to Cradle (C2C), CO2-neutraal, Ecoflower en FSC, wat betekent dat uw keuze positieve milieueffecten heeft.

Meer informatie en ondersteuning

Wij begrijpen dat kiezen soms lastig kan zijn. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste doppenrol. Neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of bel ons op 053 - 434 43 43. Bij Carel Lurvink gaan we verder om ervoor te zorgen dat uw toiletruimte optimaal wordt verzorgd.