Filters

Kniebeschermers

6 producten

Bescherm uzelf met kniebeschermers

In industriële werkomgevingen zijn kniebeschermers en kniestukken essentieel om de knieën te beschermen tegen stoten, schokken en andere letsels. Deze bescherming is belangrijk om pijn, zwelling en zelfs blijvende schade te voorkomen, die kan ontstaan door het werken in een omgeving waar de knieën blootgesteld zijn aan risico's.

Er zijn verschillende soorten kniebeschermers en kniestukken op de markt voor industriële werkomgevingen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Sommige zijn gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, zoals PVC of polyethyleen, terwijl andere soorten zijn gemaakt van ademende stoffen, zoals mesh of katoen, om het comfort te verhogen. Kniebeschermers en kniestukken kunnen ook worden voorzien van verstelbare elastische banden, zodat ze kunnen worden aangepast aan de juiste pasvorm. Als je op zoek bent naar kniebeschermers of kniestukken voor een industriële werkomgeving, is het belangrijk om te kiezen voor een product dat voldoet aan de veiligheidsnormen en -eisen van de branche.

Kniematten

Soms is het geen optie om kniebeschermers te dragen, hiervoor is de kniemat die wij bij Carel Lurvink aanbieden de perfecte oplossing. Als voor lange tijd op één plek geknield moet worden kunnen conventionele kniebeschermers voor ongemak zorgen. u hoeft de kniemat alleen te plaatsen op uw plek naar keuze en de mat zal zich niet meer verplaatsten tijdens de werkzaamheden zodat u onafgeleid en zorgeloos door kan gaan. Deze kniemat is gemakkelijk mee te nemen en kan overal worden gebruikt waar u knielend werk moet verrichten, waardoor u kunt rekenen op zowel comfort als bescherming, zelfs tijdens langdurige taken. Het is een praktisch hulpmiddel om uw werkervaring te verbeteren en ongemak te verminderen.

Het dragen van kniebescherming

Veel gebruik van kniebeschermers komt voor in de bouwsector. Veel kniebeschermers en kniekussens zijn ingebouwd in de werkbroeken die in de bouwsector gedragen worden. een andere optie is dat de werkbroek voorzien is van vakken waarin kniebeschermers kunnen worden gestoken. Deze lossen kniebeschermers zijn vaak aanpasbaar om zo te passen in de ingebouwde vakken. Mochten er geen vakken aanwezig zijn op uw werkbroek dan zijn kniestukken uw oplossing. Kniestukken worden om de broek heen gedragen en kunnen gemakkelijk op- en afgedaan worden. Naast deze opties kan gekozen worden voor de kniekussens van Tricorp die ergonomisch gevormd zijn naar uw knieën.

Kniebescherming bestellen?

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste kleding voor uw medewerkers? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.