As-papierbakken

2 producten

As-papierbakken

As-papierbakken zijn ideaal voor bedrijven en horeca gelegenheden die last hebben van rondslingerende sigaretten en afval. Het is een ideale combinatie doordat je afval en sigaretten gescheiden kan weggooien. Zo hebt u geen papier in je sigaretten bak of smeulende sigarreten in uw afvalbak. Ideaal om bij uw entree of uw rokershok neer te zetten zodat u altijd een schoon opgeruimde ruimte kan aanbieden.

Carel Lurvink biedt u een drietal verschillende as-papierbakken van Aluminimum of Staal. Ook is het mogelijk om een as-papierbak met een afneembaar dak aan te schaffen zo blijven de peuken droog als de afvalbak niet onder een afdak kan staan. Bij deze afvalbak is het ook mogelijk om een losse inzetbak met zeef voor de sigaretten aan te schaffen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren