Stukken zeep

1 product

Stukken zeep

Onze vaste zeep is van het merk Lux. Vaste zeep heeft vele voordelen. Ten eerste is vaste zeep een stuk beter voor het milieu dan vloeibare zeep. U vermijdt lege verpakkingen en vaak worden er milieuvriendelijkere bestanddelen gebruikt. Ten tweede doet u veel langer met vaste zeep als er goed mee om wordt gegaan. Gemiddeld wordt vaste zeep 8 tot 12 weken langer gebruikt. Ten derde hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van conserveringsmiddelen doordat vaste zeep geen water bevat. Hierdoor is vaste zeep ook een stuk prettiger en milder voor de huid.

Vaste zeep is het duurzaamste alternatief.
Daarnaast:

  • Bevat het minder of geen kunstmatige bestanddelen;
  • Geen conserveringsmiddelen;
  • Is het zuiniger in gebruik;
  • Geen of een duurzamere verpakking en dus minder afval.

Nadelen van vaste zeep kunnen zijn dat vaste zeep niet erg praktisch is in openbare ruimtes. Vaste zeep blijft namelijk in openbare ruimtes vaak in een plasje water liggen waardoor de zeep niet alleen snel op gaat maar ook bacterien kunnen sneller groeien in een vochtige omgeving. Denkt u dat vloeibare zeep een betere keuze voor u is? Neem dan een kijkje in ons assortiment vloeibare handzeep.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren