Stukken zeep

1 product

Stukken handzeep bestellen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Lux-vaste zeep. Onze vaste zepen zijn van het merk Lux, en we staan klaar om u te voorzien van een duurzame en effectieve handreiniging.

Het verschil tussen vaste en vloeibare handzeep

Vaste zeep biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van vloeibare zeep. Allereerst is vaste zeep milieuvriendelijker doordat het gebruik van lege verpakkingen wordt vermeden en vaak milieuvriendelijkere ingrediënten worden gebruikt. Daarnaast gaat vaste zeep langer mee bij juist gebruik - gemiddeld 8 tot 12 weken langer. Omdat vaste zeep geen water bevat, zijn conserveringsmiddelen overbodig, waardoor het vriendelijker is voor de huid. Nadelen van vaste zeep kunnen zijn dat vaste zeep niet erg praktisch is in openbare ruimtes. Vaste zeep blijft namelijk in openbare ruimtes vaak in een plasje water liggen waardoor de zeep niet alleen snel op gaat maar ook bacteriën kunnen sneller groeien in een vochtige omgeving. Denkt u dat vloeibare zeep een betere keuze voor u is? Neem dan een kijkje in ons assortiment vloeibare handzeep.

Lux - De zeep voor uw hotelgasten

Overweegt u Lux-vaste zeep voor uw hotel? Lux biedt niet alleen kwaliteit en effectiviteit, maar ook duurzaamheid en zorg voor het milieu. Lux handzeep stelt u in staat om een bewuste keuze te maken die aansluit bij uw waarden en de behoeften van uw gasten. Voor openbare ruimtes waar vaste zeep minder praktisch is, bieden we ook een assortiment foam handzeep als alternatief.

Meer informatie

Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch op 053 - 434 43 43.