Filters

Schaduwborden

1 product

Hoe schaduwborden u efficiënter laten werken

Het zoeken naar de juiste schoonmaakartikelen kan erg tijdrovend zijn wanneer het materiaal geen vaste bewaarplaats heeft. Steeds meer organisaties maken daarom gebruik van schaduwborden voor schoonmaakmaterialen, zoals bezems, stofblikken en handvegers.
Een schaduwbord zorgt ervoor dat alle materialen een vaste plaats hebben. Door de schaduwen op het bord valt het op als een onderdeel ontbreekt. Erg overzichtelijk voor de medewerkers en het zorgt voor tijdsbesparing doordat niet meer gezocht hoeft te worden naar de juiste schoonmaakmaterialen.

Schaduwborden en de 5S-methode

Schaduwborden winnen dankzij de 5S of Lean methode aan populariteit. 5S is een methode om de werkplek te organiseren. 5S staat voor:

• Scheiden en sorteren
• Schikken
• Schoonmaken
• Standaardiseren
• Standhouden of systematiseren

Alle materialen hebben een vaste plek, overbodige materialen zijn afwezig en volgens een standaard methode wordt de werkplek schoongemaakt. Het doel is eenvoudig: efficiënter werken.

Onze schaduwborden dragen bij de aan de 5S-methode. Hierdoor is het makkelijker om artikelen te vinden, raakt er minder kwijt en is de werkplek eenvoudig en snel op te ruimen. Bovendien zorgt een vaste bewaarplaats voor meer structuur en zijn uw medewerkers een stuk minder arbeidstijd kwijt aan het zoeken van de benodigde materialen.

CaluClean schaduwborden voor schoonmaakartikelen

We hebben een standaard schaduwbord in ons assortiment met een vaststaand aantal artikelen. Deze is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, geel, groen en wit. Ook kunnen we schaduwborden op maat maken. Elke gewenste maat, kleur en materiaalsoort is mogelijk. Zelfs uw logo op de borden behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de flyer voor meer informatie.

Door te werken met verschillende kleuren schaduwborden, zijn ze ook uiterst geschikt voor gebruik in kleurcoderingsprogramma’s in de voedingsindustrie om kruisbesmetting te voorkomen. Door elke ruimte een andere kleur te geven, blijft het materiaal gescheiden.

Coop Supermarkten over schaduwborden op maat

Voor het distributiecentrum Vers in Deventer wilde Coop Supermarkten schaduwborden op maat laten maken. Aangepast aan de wensen en specifieke omstandigheden van elke afdeling. Loes Boerkamp, Facilitair Coördinator: “In overleg bleek alles mogelijk. Zelfs transparante schaduwborden voor extra veiligheid in de productieomgevingen.” Lees hier het hele interview met Loes.

Schaduwborden kopen bij Carel Lurvink

Bent u op zoek naar een standaard schaduwbord? Dan kunt u deze eenvoudig in de gewenste kleur bestellen. Heeft een u schaduwbord op maat nodig? Neem dan contact met ons op. Wij brengen uw wensen en eisen in kaart en zullen op basis daarvan een ontwerp aanleveren. Als u akkoord bent met dit ontwerp, dan kunnen wij gemiddeld na zo’n 10 dagen uw schaduwborden leveren. Neem contact met onze Customer Solution Specialisten voor meer informatie. We helpen u graag verder.