Filters

Accessoires adembescherming

25 producten

Maak je ademhalingsbescherming compleet met de accessoires van Carel Lurvink. Van filters tot draagtassen en snelladers, wij bieden alles wat je nodig hebt om je beademingssapparatuur in topconditie te houden. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan accessoires en optimaliseer je bescherming.

Accessoires adembescherming

In ons assortiment accessoires adembescherming bieden wij handige toebehoren voor gelaatmaskers, stofmaskers, gas- en dampmaskers en verse luchtsystemen. Adembescherming producten kunnen de omgevingslucht filteren en zuiveren - of ze kunnen onafhankelijke schone lucht aanvoeren (verse luchtsystemen).

Adembescherming die werkt op basis van verse luchtsysteemem of met een motorsysteem moeten regelmatig opgeladen worden. Daarom bieden wij in ons assortiment accessoires adembescherming snelladers, stationsladers, batterijen. Naast goede ademhalingsbescherming is het van belang dat de luchtkwaliteit goed gemonitord wordt. Om deze reden vindt u in ons assortiment ook betrouwbare dampen monitoren.

Verder vindt u in ons assortiment accessoires adembescherming kwalitatief goede vizieren, vizieromranding, vizierbeschermfolie, gelaatsafdichtingen, dichtingsringen, neusstukken, en losse motoren voor diverse filters. Accessoires specifiek voor adembescherming op basis van verse luchtsystemen zijn bijvoorbeeld luchttoevoerslangen, bretellen of comfortriemen, clips voor comfortriemen, ademslangen. Voor adembescherming met een motorsysteem bieden wij rugzakken voor motorunits en motoren diverse filters. Deze praktische accessoires zijn van de toongevende merken Linea en 3M. Houdt bij de aankoop wel rekening met het type adembescherming dat u bezit.

Accessoires voor professionele adembescherming bestellen?

Vaak zijn accessoires voor adembescherming van het ene merk niet geschikt voor adembescherming van een ander merk. Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected]. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.