Filters

Accessoires adembescherming

26 producten

Accessoires adembescherming

In ons assortiment accessoires adembescherming bieden wij handige toebehoren voor gelaatmaskers, stofmaskers, gas- en dampmaskers en verse luchtsystemen. Adembescherming producten kunnen de omgevingslucht filteren en zuiveren - of ze kunnen onafhankelijke schone lucht aanvoeren (verse luchtsystemen).

Adembescherming die werkt op basis van verse luchtsysteemem of met een motorsysteem moeten regelmatig opgeladen worden. Daarom bieden wij in ons assortiment accessoires adembescherming snelladers, stationsladers, batterijen. Naast goede ademhalingsbescherming is het van belang dat de luchtkwaliteit goed gemonitord wordt. Om deze reden vindt u in ons assortiment ook betrouwbare dampen monitoren.

Verder vindt u in ons assortiment accessoires adembescherming kwalitatief goede vizieren, vizieromranding, vizierbeschermfolie, gelaatsafdichtingen, dichtingsringen, neusstukken, en losse motoren voor diverse filters. Accessoires specifiek voor adembescherming op basis van verse luchtsystemen zijn bijvoorbeeld luchttoevoerslangen, bretellen of comfortriemen, clips voor comfortriemen, ademslangen. Voor adembescherming met een motorsysteem bieden wij rugzakken voor motorunits en motoren diverse filters. Deze praktische accessoires zijn van de toongevende merken Linea, Moldex, North en uiteraard 3M. Houdt bij de aankoop wel rekening met het type adembescherming dat u bezit.

Vaak zijn accessoires voor adembescherming van het ene merk niet geschikt voor adembescherming van een ander merk. Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected]. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren