Filters

Voedselthermometers

9 producten

Bij Carel Lurvink begrijpen we het belang van nauwkeurige temperatuurmetingen in de voedingsindustrie. Onze Ebro voedselthermometers zijn ontworpen om u te helpen bij het handhaven van optimale voedselveiligheid en kwaliteit.


Voedselveiligheid met Ebro thermometers

Voedselthermometers waarborgen een hoge voedselveiligheid

Er zijn veel risico’s verbonden aan voedsel. Logischerwijs zijn er dan ook veel eisen in het productieproces op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. De vele richtlijnen voor voedselveiligheid, zoals de HACCP, moeten de risico’s op het gebied van voedselveiligheid beperken. De temperatuur is van grote invloed op de kwaliteit en veiligheid van voedsel. Bij iets te warme omstandigheden zal voedsel bijvoorbeeld sneller bederven. Door veelvuldig gebruik van voedselthermometers in het productieproces en de temperatuur doorlopend te monitoren, kan de voedselveiligheid gewaarborgd worden.

Verschillende types Ebro voedselthermometers

Bij Carel Lurvink bieden we een ruim assortiment voedselthermometers van het A-merk Ebro. De nauwkeurige en betrouwbare meetinstrumenten van Ebro zijn geschikt voor het meten van bijvoorbeeld temperatuur, druk en luchtvochtigheid. Zo kunt u zeer nauwkeurig de benodigde waardes meten tijdens het bereiden, koelen, bewaren en transporteren van voedingsmiddelen. De meetwaarden leest u vervolgens gemakkelijk af van de grote displays, waarvan deze digitale voedselthermometers zijn voorzien.
Er zijn veel verschillende types voedselthermometers verkrijgbaar. Zo bieden we bij Carel Lurvink een ruim assortiment digitale voedselthermometers met voeler en een losstaand display. Daarnaast kunt u kiezen voor een compacte voedselthermometer in zakformaat, waarvan de insteekvoeler kan worden ingeklapt in het display. Voor het meten van oppervlakte temperaturen in de voedingsindustrie en keukens bieden we een assortiment infrarood voedselthermometers.
Alle Ebro voedselthermometers worden bij levering voorzien van een ISO kalibratiecertificaat, waardoor u direct voldoet aan de geldende HACCP, BRC en IFS richtlijnen. Zo kunt u met een digitale voedselthermometer van Ebro altijd de voedselveiligheid waarborgen.

Bepaal de kwaliteit van uw frituurolie met een Ebro frituurvetmeter

Naast voedselthermometers biedt Ebro ook frituurvetmeters waarmee u eenvoudig en snel de kwaliteit van frituurvetolie bepaalt. De frituurvetmeter van Ebro meet snel en nauwkeurig de veroudering van het frituurolie, ook wel bekend als de polaire delen. De frituurvet thermometer geeft nauwkeurig aan of de frituurolie al aan vervanging toe is of dat deze nog even gebruikt kan worden. Het display geeft duidelijke cijfers over de staat van uw frituurvet en heeft tevens een indicatielampje. Door een Ebro thermometer frituurvet te gebruiken garandeert u klanten niet alleen krokante snacks, maar u bespaart ook kosten op frituurolie, doordat u het frituurvet nooit meer te vroeg vervangt. Bovendien blijven uw frituurpannen schoon, omdat u precies weet wanneer de frituurolie vervangen moet worden.

Wilt u meer informatie over onze voedselthermometers? Neem gerust contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.
We helpen u graag!