Filters

Werkoveralls en werkschorten

45 producten

Bescherm je kleding en jezelf met onze werkoveralls en werkschorten. Bij Carel Lurvink vind je een uitgebreide selectie van Orcon en Portwest, ontworpen voor maximale bescherming en comfort. Bekijk het aanbod en kies de ideale overall of schort voor jouw werkzaamheden.


Orcon basics overall London  donkerblauw maat 46
Marineblauw
Koningsblauw
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
60
62
64
66
68

Werkoveralls en werkschorten bestellen?

Op zoek naar een werkoverall? Carel Lurvink biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige werkkleding; waaronder ook diverse werkoveralls. U heeft keuze uit diverse typen, maten en kleuren overalls voor zowel mannen als vrouwen. Carel Lurvink biedt uitsluitend producten van de beste kwaliteit. De overalls in ons assortiment zijn onder andere van merken die bekend staan op het gebied van bedrijfs- en werkkleding. Denk hierbij aan merken zoals Diadora Utility, Orcon, Portwest en Tricorp.

Waarom een werkoverall?

Een overall wordt over andere kleding gedragen en beschermd de gebruiker (en zijn kleding) dus tegen vuil en schade. De mate en type bescherming is afhankelijk van het type werkoverall. In Nederland wordt een overall ook wel ‘ketelpak’genoemd. Er bestaan verschillende modellen werkoveralls maar bijna alle modellen beschikken over genoeg opbergruimte doordat een overall niet alleen borst- en steekzakken bezit maar ook nog diverse broekzakken aan zowel de voor- en achterkant. Erg praktisch voor spullen die u snel bij de hand moet hebben.

Waarmee moet u rekening houden bij de aanschaf van een werkoverall?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de overall aan alle eisen voldoet die de werkzaamheden met zich meebrengen. Brandweerlieden hebben bijvoorbeeld een overall nodig die bescherming biedt tegen hitte en vuurvonken; bijvoorbeeld een vlamvertragende overall. Werknemers die in de diepvries werken hebben behoefte aan een werkoverall die tegen kou beschermt. Voor werkzaamheden buiten kan een regen overall handig zijn. Om de veiligheid buiten te garanderen raden wij niet alleen een regendichte, maar ook een high-visibility overall aan zodat u goed zichtbaar bent als het begint te schemeren.

Verder biedt Carel Lurvink overalls speciaal voor de voedingsindustrie, schilders, horeca, diverse basic overalls van katoen/polyester met en zonder mouwen en diverse Amerikaanse overalls die vooral het onderlichaam bedekken.

Of toch een werkschort?

Een werkschort is een handig kledingstuk dat wordt gedragen om kleding te beschermen tijdens een breed scala aan activiteiten, zoals koken, klussen, tuinieren, ambachtelijk werk, schilderen en andere taken waarbij er kans is op vuil, vlekken of schade aan kleding. Een werkschort biedt een functionele en praktische bescherming voor zowel dames als heren en zorgt ervoor dat de kleding schoon blijft tijdens het uitvoeren van deze taken.

Zo zijn er speciale werkschorten voor industrieel gebruik, zoals lassers die een lasschort dragen om zich te beschermen tegen vonken en hitte. Tandartsen en tandartsassistenten gebruiken ze in medische omgevingen om hygiënische en beschermende kleding te dragen tijdens behandelingen.

Werkoverall of werkschort bestellen?

Verschillende modellen werkoveralls bieden verschillende typen en hoeveelheden opbergmogelijkheden. De werkoverall die het beste bij u past is dus ook afhankelijk van de hoeveelheid opbergruimte die u nodig heeft. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste overalls voor uw medewerkers? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.