Filters

Koffie

8 producten


Koffie

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor uw koffie wensen. In ons assortiment zitten drie merken, UpTo, Rombouts en Redbeans koffie.

Redbeans

Redbeans is het meest duurzame koffiemerk van Nederland. Hun bonen zijn 100% handgeplukt en biologisch geteeld onder het Fairtrade keurmerk. Redbeans koffie heeft twee sorten verpakkingen in het assortiment van Carel Lurvink, Gold Espresso Bonen of Gold Snelfiltermaling. De Gold Espresso bonen is een romige en krachtige koffie met een zoete smaak van rood fruit en chocolade.

UpTo

UpTo koffie heeft wat meer keus. Hier kan u kiezen tussen Freshbrew goud, Snelfilter, Classic Instant, Supergold Instant of Premium roast bonen. De UpTo Freshbrew goud is een milde aromatische koffie, Arabica met milde robusto bonen. De Snelfilter heeft vollere bonen. De Classic Instant heeft Zuid-Amerikaanse koffie aangevuld met een melange van diverse oorsprongne. De Supergold Instant is een combinatie van Arabica en Colombia koffie. De Premium roast bonen bestaat uit de allerbeste Arabica koffiebonen, deze koffiesoorten zorgen voor een zachte geroosterde houtachtige bonen.

Rombouts

Rombouts biedt koffiepads aan voor de Xpress'Oh 123 Spresso koffiemachine. Deze pads zijn te verkrijgen drie smaken; Grand Reserve, Italian Style en Bio & Fairtrade. De Grand Reserve is te verkrijgen in een verpakking van 16 stuks of van 100 stuks. De andere twee smaken alleen in de 16 stuks variant. De Grand Reserve is een medium-roasted koffie van Arabica bonen dit is kenmerkent voor een zachte en licht rinsigesmaak. De Italian Style heeft een wat steverige smaak, de kracht van de koffie is groot. De Bio en Fairtrade is 100% natuurlijk en biologisch. Daarnaast is deze koffie 100% Fairtrade.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.