Filters

Minirollen

7 producten

Minirollen poetspapier kopen?

Rollen poetspapier vindt u bij ons in verschillende maten. De kleinste variant is de minirol, ongeveer net zo groot als een keukenrol. Bij Tork ook wel aangeduid als een M1 poetsrol. Ideaal voor plekken waar minder ruimte is om een grotere dispenser op te hangen of waar de doorstroom wat lager is. Bijvoorbeeld in kleinere keukens of pantry’s. Veel minirollen hebben geen kern, zoals de CaluCare ECO Comfort mini poetsrollen . Op deze manier kan er extra papier op de rol, zonder dat de rol groter gemaakt hoeft te worden. Gemiddeld zit er zo’n 120 meter papier op een mini poetsrol.

Minirollen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Wordt het papier alleen gebruikt voor het drogen van de handen? Dan is 1-laags papier vaak voldoende. Heeft u sterker en dikker papier nodig voor het verwijderen van grovere vervuiling? Gebruik dan 2-laags papier, zoals het Tork Advanced Wiping papier . Moet u veel vloeistoffen opnemen? Dan is een minirol poetsrol met hoog absorptievermogen een goede keuze. Wilt u een duurzame keuze maken? Kies dan papier met het EU Ecolabel en FSC-keurmerk of 100% gerecycled papier. Bijvoorbeeld de 1-laags CaluCare ECO Comfort mini poetsrollen .

Minirollen poetspapier kopen bij Carel Lurvink?

Naast de minirollen poetspapier van ons Premium A+ merk CaluCare, bieden we poetsrollen aan van o.a. de merken Tork en Lotus. Ook hebben we bijpassende poetsroldispensers, zodat u het papier altijd binnen handbereik heeft en eenvoudig kunt afscheuren. Deze dispensers zijn in verschillende kleuren en materiaalsoorten, bijvoorbeeld kunststof of rvs, verkrijgbaar. Wilt u weten welk papier of dispensers u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.