Filters

Veeg- en veegzuig machines

10 producten

Veegmachine

Voor het vegen van kleine tot grote oppervlakten, zowel binnen als buiten, leveren wij diverse veegmachines en veegzuigmachines. Van handveegmachine tot zitveegmachine, met of zonder motoraandrijving, met enkele of dubbele zijborstels. Voor elke situatie vindt u bij Carel Lurvink een passende veegmachine.

Handveegmachine of zitveegmachine

Bent u op zoek naar een veegmachine, dan is de eerste vraag die u uzelf moet stellen of dit een handveeg- of zitveegmachine moet zijn. Vaak is dit afhankelijk van de afmetingen van het schoon te maken oppervlak. Voor erg grote oppervlakten wordt vaak zitveegmachine of opzitveegmachine gebruikt. Deze kunnen soms wel tot 8000 m2 per uur schoonmaken. Met een handveegmachine redt u dit uiteraard niet. Toch veegt u hiermee vaak 5 keer sneller dan met een traditionele bezem. In hoogte verstelbare duwbeugels zorgen hier voor een uitstekende ergonomie.

Veegmachine met motor

Voordeel van een veegmachine met een benzinemotor ten opzichte van een machine met accu is dat u geen rekening hoeft te houden met de oplaadtijd. Het is een kwestie van brandstof bijvullen en u kunt weer verder. Ideaal als u buiten grote oppervlakten schoon moet vegen. Daarnaast zijn er verschillende accessoires die vaak zonder gereedschap kunnen worden gemonteerd, zoals een sneeuwschuiver. Maar ook het opvegen van bladeren, grof vuil en ander afval is geen probleem.

Zijborstels en vuilreservoir

Onze veegmachines zijn verkrijgbaar met enkele of dubbele zijborstels. Dankzij deze borstels kunt u ook in de hoeken en kanten schoonmaken. Het vuil komt direct in het reservoir en dit reservoir kan eenvoudig uit de machine worden gehaald en geleegd.

Stoffer en blikprincipe of over de kop systeem

Veegmachines zijn verkrijgbaar met een direct of indirect veegsysteem. Bij directe systemen, het stoffer en blik principe, wordt het vuil in tegengestelde rijrichting opgeveegd en daarna direct door de hoofdborstel in het vuilreservoir geworpen. Bij indirecte systemen (het over de kop systeem) wordt het vuil ook in de tegengestelde richting opgeveegd, maar gooit de hoofdborstel het vuil over zichzelf naar achteren.

Meer informatie over veegmachines

Welk oppervlak moet gereinigd worden en om welke vervuiling gaat het? Is het voor binnen of buiten? Wilt u manuele of tractiemotoraandrijving? Moet het een duw- of zitmodel worden en welke borstelsoort moet erop? Onze collega’s kunnen u adviseren over de juiste veegmachine voor uw organisatie. Neem contact op met een van onze product specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren