Disposable gelaat

4 producten

Disposable gelaat

Wanneer u met levensmiddelen werkt of patiënten medisch behandelt, dan is van belang om de (persoonlijke) hygiëne te waarborgen. Zo moeten er in de in voedselverwerkende industrie, gezondheidszorg, laboratoriums, cleanrooms, tandartspraktijken en horeca extra hygiënemaatregelen getroffen worden. Met behulp van deze hygiënische maatregels (zoals de HACCP) om een disposable gelaat te dragen, kan het risico op kruisbesmettingen aanzienlijk verkleind worden en voorkomt het haren die in producten komen. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment van disposable baardmaskers, die toegepast kunnen worden in diverse industrieën. Daarnaast bieden wij als groothandel nog vele andere hygiëne disposables aan, die gecombineerd kunnen worden met een disposable baardmasker.

Disposable baardmaskers

Een groot risico in de voedingsmiddelenindustrie bestaat uit het verliezen van haar, met het grote gevaar dat een haar vervolgens in het eten of product terechtkomt. Hierdoor komt de hygiëne en productveiligheid in het geding. Een persoon verliest gemiddeld 50 tot 150 haren per dag, waardoor niet alleen het dragen van een haarnetje maar ook een baardmasker van groot belang is. Door een baardmasker te dragen bent u er zeker van dat er geen baardharen in de levensmiddelen terechtkomen en wordt tevens de kans op kruisbesmetting geminimaliseerd.

Binnen ons ruime assortiment hygiënische disposable kleding bieden wij disposable baardmaskers in verschillende kleuren en materialen aan. De disposable baardmaskers uit ons assortiment beschikken over kwalitatief hoogwaardige en relatief dichte structuur. Tevens beschikken de baardmaskers over een hoog draagcomfort en zijn ze met behulp van een sterk elastiek eenvoudig om de oren te plaatsen. Hierdoor sluit het baardmasker goed aan op uw gezicht. De baardmaskers in het assortiment van Carel Lurvink zijn onder ander van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard. De producten van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard zijn van top kwaliteit. Wilt u meer informatie over CaluGuard, bekijk onze merkpagina!

Industrie specifieke disposable baardmaskers

Toepassingen van een disposable baardmaskers:

  • Voedselverwerkende industrie;
  • Polyesterverwerkende industrie;
  • Schilder- en spuitwerkzaamheden;
  • Produktiewerkzaamheden en industrieel onderhoud;
  • Farmaceutische industrie;
  • Cleanrooms;
  • Laboratoria.

Onze eigen CaluGuard disposable baardmaskers zijn onder andere speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie. De disposable maskers voldoen dus aan het voedselveiligheidskeurmerk en alle strenge hygiëne-eisen die gelden voor de omgang met voedsel. Zo zijn de detecteerbare disposable baardmaskers uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelindustrie. Hierdoor heeft u niet alleen meer grip op de hygiëne in uw werkomgeving, maar kunt u het masker door middel van de metalenstrip gemakkelijk terugvinden wanneer het ergens ingevallen is. Kortom, bij Carel Lurvink bent u aan het goede adres voor diverse disposable baardmaskers, die aansluiten op uw werkzaamheden en industrie.

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste disposable baardmaskers voor uw situatie? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.