Filters

Rugstofzuigers

12 producten

Rugstofzuiger

Een rugstofzuiger is ontworpen voor plekken waar een conventionele stofzuiger onhandig is. Denk aan plaatsen zoals vliegtuigen, bussen, bioscopen, trappenhuizen en andere krappe ruimtes waar een gewone stofzuiger die u achter u aan moet trekken een grote last kan zijn. Ook hebben rugstofzuigers een groot voordeel bij het stofzuigen van grote ruimtes zoals: zalen, hallen en eetlocaties, maar ook kan door het gebruik van accu's de rugstofzuiger buiten gebruikt worden om bijvoorbeeld terrassen of pleinen te verzorgen. Een groot nadeel van conventionele stofzuigers is het constant moeten controlleren van het snoer, een nadeel waar een rugstofzuiger geen last van heeft. Bij Carel Lurvink vindt u uitsluitend professionele rugstofzuigers die comfortabel op de rug liggen en een goede zuigkracht hebben. Met een professionele rugstofzuiger krijgt u niet snel last van uw rug en kunt u efficiënt stofzuigen.

Aanbod Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bieden wij rugstofzuigers van hoogstaande merken zoals Numatic, Makita, Taski, Ghibli en Cleanfix. Elk hebben ze specifieke eigenschappen en voordelen. Van Taski vindt u meerdere rugstofzuigers; de één meer gericht op kracht, een ander op lichtgewicht. Zo zit er altijd wat voor u tussen. Een rugstofzuiger heet ook wel een accu stofzuiger, wat betekent dat u draadloos te werk kunt gaan. De accu stofafzuiging zorgt ervoor dat u gemakkelijk, ongestoord, eenvoudig en vrij in ruimte kunt schoonmaken. Bij al onze rugstofzuigers staan de specifieke voordelen, technische gegevens, eigenschappen en toepassingsmogelijkheden vermeld. Zo weet u precies welke accu stofzuiger de juiste voor u is.

Makita rugstofzuigers

De collectie Makita rugstofzuigers is een krachtige en handige keuze voor schoonmaakprofessionals, met tal van handige functies. Deze stofzuigers zijn voorzien van HEPA-filters, waardoor ze zelfs de fijnste stofdeeltjes effectief tegenhouden, wat resulteert in schonere lucht. Dankzij de in lengte verstelbare aluminium zuigbuizen en brede vloerzuigmonden zijn ze geschikt voor diverse schoonmaakklussen. De aanwezigheid van een afstandsbediening met 4 zuigstanden en LED-verlichting, samen met een geheugenfunctie, maakt de Makita rugstofzuiger een handige oplossing voor diverse reinigingstaken. Deze stofzuigers zijn ontwikkeld door de specialist op het gebied van accu- en ladertechnologie voor schoonmaakdoeleinden. Ook worden de Makita rugstofzuigers geleverd met twee van de beroemde Makita accu's van 18V en 40V en een snellader.

Rugstofzuiger bestellen?

Bij twijfel of bij vragen kunt u ons altijd raadplegen. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de rugstofzuigers en zorgen samen met u voor een optimaal resultaat. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren