Filters

Containers

11 producten

Containers

Een minicontainer staat meestal op twee wielen en wordt in de volksmond ook wel kliko, sulo, milko of otto genoemd. Minicontainers zijn gestandaardiseerd en voldoen aan de Europose Norm EN 840. De meeste gemeentes hebben tenminste twee verschillende minicontainers: een groene minicontainer voor groente-, fruit- en tuinafval (gft) en een grijze minicontainer voor restafval. Wel adviseren wij om eerst de regelgeving van uw plaatselijke gemeente te raadplegen voordat u een keuze maakt.

Het handige aan containers is dat ze op wielen staan en dus eenvoudig verplaatst kunnen worden. In ons assortiment vind u ook een containerkar zodat u naast een 240 liter container ook een bezem, een schep en een klein afvalbakje mee kunt nemen. Zo kan u mobiel zijn tijdens het verzamelen van afval of gemakkelijk

Tegenwoordig hebben de meeste vuilniswagens een grijparm speciaal om de containers op te pakken waardoor het legen van de container een stuk eenvoudiger is. Een minicontainer met twee wielen moet altijd met het handvat en de wielen van de rijbaan afgekeerd neergezet worden zodat de grijparm de container kan grijpen en legen.

Afvalvaten

Afvalvaten zijn ronde containers die efficiënt ruimte besparen doordat ze stapelbaar zijn, ideaal voor situaties met beperkte opslagruimte. Ze zijn verkrijgbaar in varianten met en zonder deksel, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Vaten zonder deksel bieden snel toegang voor het deponeren van afval, terwijl vaten met deksel extra veiligheid bieden door het afval af te schermen en geuroverlast te verminderen. De deksels van deze afvalvaten zijn voorzien van klembanden, wat een stevige afdichting garandeert en het risico op lekkages minimaliseert. Kortom, afvalvaten met hun stapelbaarheid, diverse dekselopties en klembanden bieden een praktische oplossing voor het beheer van afval in uiteenlopende omgevingen.

Vierwielcontainers

Een vierwielcontainer is meestal een stuk groter dan een minicontainer. Daarom wordt een vierwielcontainer veelal gebruikt voor groot, volumineus afval. Ook zijn ze erg handig als opslagcontainer. Wij bieden diverse volumes vierwielcontainers die gemaakt zijn van kunststof of staal. Het voordeel van kunststof is dat het erg licht materiaal is. Bovendien zijn kunststoffen containers verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunt u ze ook voorzien van een persoonlijke opdruk zodat u weet waarvoor de container gebruikt wordt. Bent u niet tevreden met de standaard inworpopening? Het is ook mogelijk de container aan te passen met verschillende inworp openingen en sloten.

afvalcontainer of kliko online bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.