Filters

Stofwisdoekhouders

10 producten

Stofwisdoekhouders

Aan een vloerwisdoekhouder kunt u lijmdoeken, wegwerpdoeken, vloerwisdoeken en andere doeken die u nodig heeft om uw vloer schoon te maken bevestigen. De vloerdoekhouders in het assortiment van Carel Lurvink zijn van de toongevende merken Jonmaster, Taski, Vileda en ons eigenmerk CaluClean.

Een vloerwishouder bestaat uit een wisframe en een steel. Bij sommige vloerwisdoekhouders heeft u ook de mogelijkheid een andere steel of telescoopsteel te gebruiken. Uiteraard zijn de vloerdoekhouders ook in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Daarnaast kunt u kiezen uit een goedkopere kunststoffen vloerwisdoekhouder of een iets duurdere maar duurzamere aluminium vloerwisdoekhouder. Een vloerwisdoekhouder is in elk huishouden of bedrijf essentieel en draagt bij aan een goede hygiëne. De vloer moet nou eenmaal regelmatig gereinigd worden; vooral als men er met vieze schoenen overheen loopt. Daarnaast moet men regelmatig het verzamelde stof verwijderen om de luchtkwaliteit te verhogen en door de vloer te wissen wordt de kans op chronische aandoeningen en allergische reacties ook verkleint.
Naast vloerdoekhouders vindt u in het assortiment van Carel Lurvink ook dispensers voor wis/kleefdoeken op rol en houders voor stofwisrollen. Deze dispensers en houders zijn ideaal voor de professionele schoonmaak waarin veel wis-, kleef- en stofdoeken gebruikt worden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren