Filters

EHBO-hulpmaterialen

6 producten

EHBO-hulpmaterialen bestellen?

Een goed uitgeruste EHBO-trommel is voor iedere organisatie van groot belang. Deze moet dan ook goed onderhouden en aangevuld worden. Bij ons kunt u terecht voor diverse onderdelen benodigd in iedere EHBO-trommel. Is uw organisatie nog niet in het bezit van een verbanddoos? Dan kunt u terecht voor de verbanddoos van Utermohlen. Buiten de standaard EHBO-hulpmaterialen die u kunt vinden in, onder andere, uw EHBO-doos kunt u bij Carel Lurvink ook terecht voor detecteerbare pleisters, speciaal voor de voedsel- en farmaceutische industrie. De detecteerbare pleisters zijn daarom voorzien van minuscule metaal stukjes. De metaal stukjes kunnen met onder andere een detectiesysteem gemakkelijk herkend en eruit gehaald worden.

Advies bij gebruik

Wanneer u binnen uw organisatie een ongeval of ongeluk is gebeurd en u gebruik dient maken van deze EHBO-artikelen. Is het dringend advies om voor gebruik EHBO’ers of BHV’ers, die zich bevinden binnen het pand of in de buurt waar ze benodigd zijn, te informeren of in te schakelen. Alvorens het door u zelf, of anderen, gebruikt gaat worden. Daarbij zijn deze artikelen slechts voor het verlichten of kortstondig verhelpen van de verwonding. Indien nodig, contacteer de specialisten via 112 voor advies in uw situatie. Wanneer uw organisatie al in het bezit van verbanddozen. Vergeet deze niet aan te vullen of te vernieuwen. Onder andere gaasjes kunnen bepaalde gebruiksdata hanteren. Hierdoor kan het zo zijn dat er artikelen binnen uw verbanddoos ‘over datum zijn’ en vervangen moeten worden voor het gewenste effect. Het advies is daarom om ten minste tweemaal per jaar uw koffer te controleren op de data.

Meer weten over EHBO-hulpmaterialen?

In het assortiment van Carel Lurvink treft u onder andere EHBO-hulpmaterialen van Heltiq en CaluDetect. Ook kan u uw COVID-19 sneltesten bestellen. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste hulpmaterialen? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.