Filters

Afbakeningsartikelen

22 producten

Afbakeningsartikelen

Afbakeningsartikelen zorgen ervoor dat u uw werkplek of andere gebieden kunt afzetten en daarmee kunt zorgen voor veilige, duidelijke en afgebakende werkplek. Kenmerkend voor afbakeningsartikelen is dat ze opvallen, waarschuwen, signaleren, instructie geven, gebieden markeren/afzetten en preventies vormen. Het grootste voordeel is dat ze chaos op de werkvloer voorkomen. In werkplaatsen zoals magazijnruimtes zijn er veel factoren aanwezig. De medewerkers, leveranciers, producten, opslagplaatsen, machines en materialen moeten in goede banen geleid worden om efficiënt, veilig en effectief het werk uit te kunnen voeren. Afbakening is daarin de oplossing. Bij Carel Lurvink vindt u een breed assortiment afbakeningsartikelen, zodat elke werkplek een duidelijke, veilige werkplek kan worden.

Ruim assortiment afbakeningsartikelen op voorraad

In ons assortiment afbakeningsartikelen vindt u alles wat u nodig heeft voor het afzetten van werkplaatsen of andere gebieden. Carel Lurvink biedt u afbakeningsartikelen van hoogstaande merken, zoals Brady en 3M. Een essentieel aspect van afbakeningsartikelen is de zichtbaarheid ervan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan felle kleuren. In ons assortiment vindt u daarom artikelen met de kleuren geel, groen, oranje, rood, blauw, maar ook wit en zwart zijn veelgebruikte kleuren bij afbakening en daarom in ons assortiment te vinden. Veel van onze afbakeningsartikelen beschikken bovendien over reflecterende of fluorescerende banden, zodat de veiligheid nog meer vergroot wordt. Ons assortiment is breed en bevat veel typen afbakening, zodat u zeker weet dat u kunt vinden waar u op zoek naar bent voor uw werksituatie.

Uitleg typen afbakeningsartikelen

Er bestaan veel soorten afbakening, hieronder staat daarom kort uitgelegd waar de afbakeningsartikelen voor dienen:

Afbakenkegels
ook wel bekend als pionnen, worden vaak gezien in het verkeer, maar ook bij sporten. Hiermee zet u een gebied of werkveld af. Kenmerkend is de fluorescerende kleur en de witte banen op de pionnen.

Geel/zwart markeerlint
gebruikt u voor het snel (en tijdelijk) afzetten en beveiligen van parkeerplaatsen en andere gevaarlijke locaties. De markeerlinten zijn gemaakt van zeer trekvast kunststof en milieuvriendelijk materiaal.

Rood/wit markeerlint kunt u ook gebruiken voor het afzetten van gebieden. Het is een niet klevend afzetlint. Dit markeerlint is te gebruiken in de industrie, bouw, evenementen en tijdelijk niet toegankelijke gebieden. Het bevat een zeer duurzame kwaliteit met uitstekende scheursterkte. Zo hoeft u niet bang te zijn dat het bij slechte weersomstandigheden zal scheuren en de afbakening zal verdwijnen. Tevens blijft het door de kleuren goed zichtbaar.

Afrolbare afzetlinten
Wij bieden u afrolbare afzetlinten in een handige doos, zodat u eenvoudig de hoeveelheid afzetlint wat u nodig heeft kunt afrollen en het overige lint in plaats kunt houden. Hiermee gaat u efficiënt te werk en blijft het materiaal mooi op z’n plek.

Signaleringstape
Signaleringstape is uitermate geschikt voor het attenderen van anderen op potentieel gevaar. Deze tape bevat altijd een opvallende kleur, zodat het goed de aandacht trekt en zichtbaar van een afstand is. De kleuren worden daarbij beschermd door een slijtvaste, doorschijnende vinyllaag. Agressieve kleefstoffen houden daarnaast de tape op zijn plaats op nagenoeg elke schone en droge ondergrond. De signalering is bestand tegen zware omstandigheden buiten en binnen.

Afbakeningstape
Met afbakeningstape bakent u een ruimte af. Het heeft een sterke kleefkracht op uiteenlopende oppervlakten. Afbakeningstape bevat één kleur en is daarmee te onderscheiden van signalerings- of waarschuwingstape.

Vloermarkering
De titel van deze artikelen spreekt eigenlijk voor zich. Met deze afbakeningsartikelen markeert u de vloer en maakt u duidelijk waarvoor dat oppervlakte bedoeld is.

Vloermarkeringstape
is sterk en gemakkelijk aan te brengen. Het is uitermate geschikt voor gebruik met heftrucks.

Voetafdrukken
geven de looprichting aan en instrueren waar er gelopen wordt (oftewel waar voetpaden zijn). Het duidt ernaast aan waar stelplaatsen voor pallets in magazijnen, het archief of in de productie zijn.

Hoekmarkering
geeft de plaatsing voor pallets of andere opslageenheden aan. U kunt ermee duidelijk afbakenen in welke ruimte er iets geplaatst kan worden en bepaalt daarin zelf de grootte van het oppervlak. De klevende markering is reeds gevormd, waardoor u erg eenvoudig het kunt plaatsen op de gewenste afbakeningsplek.

Het splitsingsteken geeft de ruimte tussen de pallets of andere opslageenheden aan, zodat u strak, effectief, efficiënt en veilig uw werkplek of magazijn kunt inrichten. Maar het is ook uitermate geschikt voor gangpaden en rijstroken, afbakening van werkplekken, opslagruimtes voor apparatuur en materialen, zones voor kwaliteitscontrole, afval, defecte apparaten en bewerken, vrij te houden zones en gevaarlijke zones. U zorgt ermee voor de ideale indeling van uw werkplaats. Het splitstingsteken bestaat uit een T-vorm, waardoor u enkel hoeft te plakken.

De vloermarkeringen zijn goed zichtbaar (mede door de kleuren) en ze zijn voorzien van een antislip laminaat. Dit zorgt ervoor dat u niet kunt uitglijden over de stickers of het tape, en het beschermt het product zelf. De vloermarkering bevat een goede kleefkracht, maar ook verwijdergemak. Het is tevens eenvoudig aan te brengen, door de reeds gevormde toepassingen.

Magnetische strips
Carel Lurvink biedt blanco magnetische strips om gemakkelijk metalen rekken, kasten en producten snel te identificeren. Het magnetische materiaal kan worden aangebracht op alle metalen oppervlakten en net zo eenvoudig verwijderd worden voor aanbrenging op een ander rek, een andere kast et cetera.

Opgepast borden: ‘slipgevaar – natte vloer’
Opgepast borden spreken voor zich: het zijn borden om men te waarschuwen dat ze moeten oppassen. Op het bord staat dan waarvoor men moet oppassen, zoals de floorstand met daarop “opgepast – natte vloer” die waarschuwt voor slipgevaar.

Verkeersspiegels bieden optimaal en veilig zicht in werkplaatsen, garages, toegang op machines en verkeer, parking, bewaking enzovoort. Daarnaast werkt het uiterst preventief tegen diefstal. Wij bieden een binnenspiegel van helder acryl met bevestigingsbeugel, zodat u de spiegel zowel op een wand als plafond kunt monteren. Het is onder iedere hoek instelbaar. Het materiaal is 25 keer sterker dan glas in dezelfde dikte en velen malen lichter van gewicht. Dit biedt u garantie. Maar u kunt ook RVS spiegels met afgeronde hoeken en schroefgaten vinden. Deze spiegels bieden u de mogelijkheid om ze op veel plekken te kunnen hangen. Ze zijn vandaalbestendig. Verkeerspiegels zorgen ervoor dat iedereen veilig en verantwoord zijn werk kan uitvoeren en zich kan voortbewegen tijdens het werk.

Waarschuwingspaal
Een waarschuwingspaal is ideaal om het voetgangersverkeer te begeleiden. Het is geschikt voor fabrieken, magazijnen, kantoren en ga zo maar door. Een waarschuwingspaal valt op doordat het de hoogte in gaat. Hiernaast is het niet-geleidend, wat betekent dat het veilig is in elektrisch gevaarlijke omstandigheden. Ook heeft het een ingebouwd ultravioletfilter, waardoor het zonnestralen blokkeert en zo de kleuren niet verbleken. De waarschuwingspaal bevat een opvulbaar voetstuk, waardoor het stevig zal blijven staan.

Waarschuwingsketting
Een waarschuwingsketting is ideaal voor logistieke markeringen en het afbakenen van zones. Maar het is ook geschikt voor het afbakenen van uw werkplek, gevaarlijke situaties looproutes en meer. De kleur is opvallend en u kunt het product zelf hangen waar en hoe u dat wilt.

Een afgebakende, veilig, efficiënte werkplek

Zorg samen met Carel Lurvink door de afbakeningsartikelen voor een afgebakende, veilige en efficiënte werkplek. Neem een kijkje in het assortiment en bekijk per product de specificaties ervan. Twijfelt u of heeft u vragen over afbakeningsartikelen? Neem dan contact met ons op en krijgt advies op maat van onze productspecialisten. Bereik ons via 053 - 434 43 43 of [email protected].