Filters

Zorg

25 producten

Werk comfortabel en veilig in de zorgsector. Bij Carel Lurvink vind je zorgkleding van de merken CaluGuard, Haen, Portwest en Sika, die bekend staan om hun kwaliteit en comfort. Deze kleding is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de zorg, met aandacht voor bewegingsvrijheid en hygiëne. Ontdek onze zorgkleding en vind de juiste outfit voor jouw werkdag.


Bestel uw zorgkleding bij Carel Lurvink

Werkt u in de zorg? Dan loopt en beweegt u vaak de hele dag. Zorgkleding moet daarom comfortabel zitten en de juiste bescherming bieden. Deze kleding moet bovendien van goede kwaliteit zijn en goed gereinigd kunnen worden. Zorgkleding wit en saai? Tegenwoordig niet meer. We bieden daarom een uitgebreid assortiment kleding en schoenen in verschillende kleuren aan. Bekende merken in de zorg zijn Haen, Portwest en Orcon.

Aan welke eisen moet zorgkleding voldoen?

• Moet de onderarmen onbedekt laten
• Moet glad zijn en niet pluizen
• Mag niet los hangen
• Heeft bij voorkeur een lichte kleur
• Kan machinaal worden gewassen op minimaal 60°C, óf op een temperatuur van 40°C tot 60°C én worden gedroogd in de droogtrommel en/of gestreken

CaluGuard disposable kleding voor de zorg

Hygiënie is van levensbelang in de zorg. CaluGuard disposable kleding kan helpen bij het voorkomen van verspreiding van virussen, bacteriën en infecties. U kunt deze kleding na het dragen weggooien om kruisbesmetting te voorkomen. Bijvoorbeeld een mondmasker, schoenovertrek of isolatieschort. Een isolatieschort trekt u eenvoudig aan over uw eigen werkkleding. Doordat het materiaal vochtbestendig is, komt u niet aanraking met lichaamseigen vloeistoffen als bloed, urine of braaksel. Meer weten over het dragen van disposable kleding in de zorg? Beluister dan eens onze podcast over het gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen in de zorg.

Zorgjassen voor medische professionals

Een van de bekende kledingstukken in de zorg is de zorgjas, ook wel medische jas of werkjas genoemd. Deze jassen bieden niet alleen bescherming, maar zitten ook nog eens zeer comfortabel. De meeste zorgjassen zijn voorzien van handige zakken, zodat u uw spullen altijd bij de hand heeft. Zorgjassen zijn er in verschillende kleuren, bijvoorbeeld roze, paars, wit of blauw. Zo vindt u altijd een jas die bij uw organisatie en uitstraling past. In ons blog leest u waarom een zorgjas van belang is en aan welke kenmerken een goede zorgjas moet voldoen.

Zorgkleding voor dames

U vindt bij ons alle zorgkleding voor dames. Zoals getailleerde witte of gekleurde zorgjassen. Een mooie slim fit polo van Tricorp, verkrijgbaar in meerdere kleuren en met de mogelijkheid om uw logo erop te laten borduren. En klompen. Niet alleen in het wit, maar ook in het roze of met bloemetjes

Zorgkleding voor heren

Ook heren zorgkleding vindt u bij ons in het assortiment. Bijvoorbeeld de heren zorgjassen van Haen in verschillende kleuren, in een lang of kort model. Witte broeken, maar ook zwarte of blauwe broeken van Portwest en schoenen en klompen van Sika.

Zorgklompen

Klompen die worden gedragen in de zorg moeten makkelijk schoon te maken zijn, een antislipzool hebben en vooral comfortabel zitten. U loopt er tenslotte de hele dag op. Veel zorgklompen zijn gemaakt van een ademend materiaal. Dit voorkomt transpireren. Dankzij de speciale structuur van de zool, zijn zorgklompen vaak geluidsarm. Ideaal als u veel door de wandelgangen loopt. In ons assortiment vindt u klompen van Sika en Sanita. Wilt u alles weten over klompen voor de zorg en hoe u de levensduur kunt verlengen? Lees dan ons blog over medische klompen.