Filters

Zorg

24 producten

Kleding voor in de zorg online kopen?

Belangrijk bij het werken in de zorg is kleding dat comfortabel zit, hygiënisch is en er representatief uitziet. Werken in de zorg kan zowel in het ziekenhuis zijn maar ook in verpleeghuizen of andere zorginstellingen. Voor elke functie is andere werkkleding essentieel. Zorgkleding gaat net zoals andere kleding mee met de trends. Zo is het dragen van het standaard witte jasje niet meer noodzakelijk. Kijk eens naar gekleurde zorgkleding, maak werkkleding modieus en tover hiermee een glimlach op het gezicht van personeel en patiënten.

Soorten zorgkleding

Voor alle verschillende beroepen binnen de zorg is andere werkkleding geschikt. Denk hierbij aan een zorgjasjes in het wit of met een vrolijke kleur. Daarnaast zijn er ook functies waarin een werkpolo geborduurd met het logo van de zorginstelling erop geborduurd volstaat. Naast werkkleding is er ook disposable werkkleding waarmee gewerkt wordt bij besmettingsgevaar. Zo wordt er ook veelvoudig gebruik gemaakt van disposable handschoenen in de zorgsector.

Zorgkleding bij Carel Lurvink

Carel Lurvink beschikt over een breed aanbod in zorgkleding. De welbekende zorgjasjes van het merk Haen zijn onderdeel van de collectie. Maar bekijk ook het aanbod van onze eigen Premium A+ merken CaluGuard en CaluGloves. CaluGuard bestaat uit artikelen die de drager beschermen tegen vuil, de CaluGloves collectie bestaat uit disposable handschoenen gemaakt van topkwaliteit die aan de eisen voldoen die gesteld worden in de zorgsector.