Filters

Verzorgende cremes

11 producten

Verzorgende crèmes

In de industrie en gezondheidszorg kan men snel last krijgen van een droge of beschadigde huid. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment professionele huidverzorgende crèmes van hoge kwaliteit. De huidverzorgende crèmes zijn van ons eigen premium A+ merk CaluCare en andere toonaangevende merken zoals Deb Stoko, Lapé en Soft Care.

Verzorgende crèmes beschermen niet alleen de huid maar zorgen er ook voor dat de huid geen vocht verliest en verbeteren de elasticiteit van de huid. In de industrie is het nog eens extra belangrijk dat de huid beschermd tijdens werkzaamheden. Zo kan een verzorgende crème bijvoorbeeld beschermen tegen diverse verontreinigende en irriterende stoffen. Bent u op zoek naar een puur beschermende crème? Neem dan een kijkje in ons assortiment beschermende crèmes.

Verzorgende crèmes voor de voedingsindustrie

Producten die gebruikt worden in de voedingssector moeten aan speciale eisen voldoen. Men wil echter dat ons voedsel in een hygiënische omgeving geproduceerd wordt. De meeste verzorgende crèmes die ongeparfumeerd zijn end us geen geur- en kleurstoffen bevatten zijn geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

Of u nou hydraterende-, herstellende, intensieve-, lichte- normale- verzorgende crème zoekt voor de handen of voeten; bij Carel Lurvink bent u op de juiste plaats. Weet u niet goed welke crème bij uw werkzaamheden passen? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

Verzorgende crème bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.