Hiflo Advanced

2 producten

Unger Hiflo Advanced online kopen?

Unger is een toonaangevende leverancier op het gebied van watergeleidende systemen voor de zuiverwaterreiniging. De HiFlo systeemtechnologie filtert mineralen en zouten uit het water, waardoor er zuiver water ontstaat. Het reinigen met zuiver watergeleidende systemen is voornamelijk van belang wanneer oppervlaktes gereinigd worden zonder dat deze gedroogd worden. Met behulp van zuiverwaterreiniging is het achterlaten van kringen, kalkresten en residu op oppervlaktes voorgoed verledentijd. Als het watergeleidende nlite stelensysteem gebruikt wordt, is zuiver water een veilige en effectieve reinigingsmethode, vooral op grotere hoogtes. Het nlite systeem is een modulair systeem, waarbij de afzonderlijke onderdelen naar wens geselecteerd kunnen worden op basis van de uit te voeren reinigingstaak. Het modulaire systeem bestaat uit zuiver-water filters, watergeleidende steelsystemen, hoekadapters en borstels.

De perfecte borstels voor watergeleidende steelsystemen

Wanneer u kiest voor het watergeleidende nlite stelensysteem van Unger, dan mogen de innovatieve borstels niet ontbreken. De borstels van Unger zijn ultralicht en beschikken over hoogwaardige polyester- en natuurhaarborstelharen. De ultralichte borstels stellen de professionele gebruiker in staat om de kleinste hoeken te bereiken en om met behulp van een hoge schrobkracht het hardnekkigste vuil te verwijderen. Afhankelijk van het schoon te maken oppervlak en de bereikbaarheid kunt u kiezen uit rechthoekige, ovale of gehoekte borstels. Hierbij zijn de gehoekte borstels optimaal te gebruiken voor de reiniging van vensterbanken of kozijnen. Tevens heeft u de keuze uit verschillende hardheidtypes en borsteltypes zoals: natuurborstelharen, polyesterborstelharen of gele polyesterborstelharen. Voor de reiniging van ruwe oppervlakken biedt de natuurborstelhaar de uitkomst. Dit type borstelhaar reinigt met behulp van de gehele lengte van de borstelhaar, waardoor het reinigingsoppervlak vergroot wordt. Hierdoor kunnen grote en sterk vervuilde oppervlaktes op een efficiënte wijze gereinigd worden. De polyesterborstel is geschikt voor diverse oppervlakken en is duurzaam in gebruik. De gele polyesterborstelharen zijn geplaatst op speciale zonnepaneelborstels. Deze borstels beschikken over zachte gespleten borstelharen en zijn hierdoor uitermate geschikt voor het effectief verwijderen van vuil op gevoelige zonnepanelen.

Hoekadapters en sproeiers voor een compleet reinigingssysteem

Waar gebruikelijke borstels normaal gesproken slechts twee sproeiers hebben, kunnen de nlite borstels van Unger tot 12 sproeiers opnemen. Dit zorgt voor een ongekend gebruikersgemak, waarbij de controle over de waterstroom en het spoelen van het oppervlak beduidend eenvoudiger wordt. Om de borstels te bevestigen op het nlite stelensysteem kunt u gebruik maken van de kwalitatief sterke en lichte carbon-vezel hoekadapters. Met behulp van de carbon-vezel hoekadapters kunnen moeilijk bereikbare plekken eenvoudig gereinigd worden.

Geïnteresseerd in HiFlo Advanced producten?

Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!