Filters

Disposable schorten

7 producten

Speciaal ontworpen voor horeca, voedingsindustrie en gezondheidszorg

In de voedingsindustrie en de horeca is hygiëne van groot belang bij het bereiden en verwerken van voedsel. In de gezondheidszorg is hygiëne belangrijk voor het beschermen van de medewerkers en patiënten. Het is daarom essentieel om te zorgen voor de juiste beschermende kleding voor uw medewerkers. Er zijn verschillende soorten schorten beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor specifieke werkomgevingen. Wij bieden wegwerpschorten, isolatieschorten, horecaschorten, medische schorten en schorten voor de voedingsindustrie.

Wegwerpschorten

Wegwerpschorten of disposable schorten worden na eenmalig gebruik weggegooid. Ze beschermen uw kleding tegen vuil en vloeistoffen en zijn gemaakt van dunne materialen, zoals plastic of papier. Ze worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals de gezondheidszorg, de voedselindustrie en bij het werken met chemicaliën. Wegwerpschorten zijn ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie, waar hygiëne van groot belang is. Ze zijn handig en hygiënisch in gebruik, omdat ze na gebruik direct weggegooid kunnen worden.

Isolatieschorten

Isolatieschorten zijn gemaakt van steviger materiaal dan wegwerpschorten en bieden meer bescherming. Ze worden vaak gebruikt in de gezondheidszorg, laboratoria en andere werkomgevingen waar sprake is van besmettingsrisico's. Bij het werken met gevaarlijke stoffen en besmettelijke ziekten is het belangrijk om medewerkers hiertegen te beschermen door ze goed isolerende schorten te laten dragen.

Horeca schorten

Horeca schorten zijn duurzamer dan wegwerpschorten en worden gedragen door koks, serveersters en andere medewerkers in de horeca. Ze bieden bescherming tegen vuil en vlekken en zijn gemakkelijk schoon te maken. Horeca schorten dragen bij aan een professionele uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Medische schorten

Medische schorten bieden bescherming tegen bloed, lichaamsvloeistoffen en andere verontreinigingen in de gezondheidszorg. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en bieden meer bescherming dan wegwerpschorten. Medische schorten worden gebruikt in ziekenhuizen, klinieken en andere medische instellingen. Het is belangrijk om medische schorten aan te schaffen die voldoende bescherming bieden tegen de verontreinigingen waar u en uw medewerkers aan blootgesteld worden, om de veiligheid van zowel de medewerkers als de patiënten te waarborgen.

Schorten in de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie is het belangrijk om de juiste schorten te gebruiken. De keuze hangt af van de aard van de werkzaamheden, de gewenste bescherming en de duurzaamheid van het schort. Door de juiste schorten te gebruiken, kunt u de hygiëne en veiligheid van uw werkomgeving waarborgen en uw medewerkers beschermen tegen besmettingsrisico's.

Als u op zoek bent naar schorten voor de voedingsindustrie, waarbij hygiëne van groot belang is, dan zijn wegwerpschorten of disposable schorten de beste optie. Isolatieschorten bieden meer bescherming dan wegwerpschorten en zijn geschikt voor werkomgevingen waarbij sprake is van besmettingsrisico's. Horeca schorten zijn duurzamer en geschikt voor gebruik in de horeca. Medische schorten bieden de hoogste mate van bescherming en worden gebruikt in de gezondheidszorg.
Bij het selecteren van schorten is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit, duurzaamheid en het comfort van de schorten. U wilt immers dat uw medewerkers zich comfortabel voelen tijdens het dragen van de schorten en dat ze hun werkzaamheden op een veilige en hygiënische manier kunnen uitvoeren.