Filters

Afvalbakken en -zakken

304 producten

CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
RVS
Zwart
22 liter
50 liter
18 liter
Best verkocht
CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
Blauw
Grijs
Transparant
51 t/m 60 micron
41 t/m 50 micron
Best verkocht
CaluClean afvalzak 70x110cm transparant HDPE T25 20st
CaluClean afvalzak 70x110cm transparant HDPE T25 20st
Transparant
Blauw
Rood
Groen
Geel
Wit

Duurzame, functionele en stijlvolle oplossingen voor afvalbeheer


Op het gebied van afvalbeheer is er een groeiende behoefte aan duurzame oplossingen die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Bij het kiezen van de juiste afvalzakken en afvalbakken zijn aspecten zoals duurzaamheid, vormgeving en kostenefficiëntie belangrijk. Carel Lurvink heeft een ruim assortiment duurzame afvalzakken, verschillende formaten en vormen afvalbakken. Ons eigen merk CaluClean afvalzakken zijn een betaalbaar en kwalitatief vergelijkbaar alternatief voor de bekende Komo afvalzakken.

Afvalbakken in alle kleuren en verschillende vormen

Aangezien iedereen een andere smaak en interieur heeft, zijn er bij Carel Lurvink verschillende afvalbakken verkrijgbaar. Er is er altijd wel één die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Ronde afvalbakken hebben een elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen en kleuren. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Vierkante afvalbakken daarentegen zijn ruimtebesparend en kunnen naadloos in hoeken en nissen worden geplaatst. Daarnaast zijn ze niet alleen functioneel, maar ze hebben ook een strak design dat perfect past bij moderne interieurstijlen. Als u op zoek bent naar een meer eigentijdse uitstraling, zijn glanzende afvalbakken een uitstekende keuze. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal of kunststof, voegen ze net een beetje extra stijl toe aan elke ruimte.

Milieuvriendelijke afvalzakken

Wanneer u afvalzakken wilt aanschaffen, is het belangrijk om te kiezen voor duurzame opties die de negatieve impact op het milieu minimaliseren. LDPE en HDPE-afvalzakken zijn daar uitstekende voorbeelden van. LDPE (lage dichtheid polyethyleen) en HDPE (hoge dichtheid polyethyleen) zijn beide recyclebare materialen die gebruikt worden om hoogwaardige vuilniszakken te produceren. Deze afvalzakken zijn stevig en duurzaam en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat er voor elke vorm en soort afvalbak een passende vuilniszak te vinden is. Om nare geurtjes en lekken of morsen te voorkomen zijn de afvalzakken goed af te sluiten. Door te kiezen voor LDPE of HDPE- afvalzakken draagt u bij aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval en bevordert u een circulaire economie.

CaluClean afvalzakken

Een interessant alternatief voor de bekende Komo afvalzakken zijn ons eigen merk CaluClean afvalzakken. Deze afvalzakken bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn een betaalbaar alternatief, zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit en de duurzaamheid. CaluClean afvalzakken voldoen aan de hoge normen voor afvalbeheer en zijn eveneens gemaakt van LDPE of HDPE-materiaal, waardoor ze net zo kwalitatief en duurzaam zijn als de Komo afvalzakken. Door te kiezen voor CaluClean afvalzakken kunt u kosten besparen, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit en betrouwbaarheid die belangrijk zijn bij het verwerken van afval. Kies bewust en maak gebruik van onze duurzame afvaloplossingen om uw steentje bij te dragen aan een schonere en duurzamere wereld. Of het nu gaat om het verminderen van plastic afval of het optimaliseren van afvalbeheer, bij Carel Lurvink vindt u afvalzakken en afvalbakken die aan al uw behoeften voldoen en die passen binnen elk interieur.