Filters

Jumborollen

18 producten

Best verkocht
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
CaluCare Premium mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr
170 meter
320 meter

Wat is een jumborol toiletpapier

Een jumborol toiletpapier is een extra grote rol toiletpapier die speciaal ontworpen is voor gebruik in drukbezochte omgevingen, zoals kantoren, scholen, horecagelegenheden en andere bedrijven. Deze rollen bevatten aanzienlijk meer papier dan standaard toiletpapierrollen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Het formaat van jumborollen zorgt voor een langere levensduur en maakt ze zeer geschikt voor locaties waar veel mensen gebruik maken van het toilet. Een jumborol toiletpapier is ontworpen om hygiënisch, efficiënt en kostenbesparend te zijn. Het papier is van hoge kwaliteit en zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring voor gebruikers. Bovendien is het toiletpapier op jumbo rol vaak gemaakt van duurzame materialen, wat bijdraagt aan een milieubewuste keuze.

Hoe groot zijn jumborollen?

Jumborollen zijn aanzienlijk groter dan standaard toiletpapierrollen. De exacte afmetingen kunnen variëren afhankelijk van het merk en de specificaties, maar over het algemeen hebben jumborollen een breedte van ongeveer 9 tot 11 centimeter en een diameter van 25 tot 30 centimeter. Door deze royale omvang bevatten jumborollen veel meer papier dan traditionele rollen, wat betekent dat ze langer meegaan en minder vaak vervangen hoeven te worden. Het formaat van jumborollen maakt ze ideaal voor drukbezochte locaties, omdat ze de frequentie van bijvullen verminderen en de operationele efficiëntie verhogen. Bovendien zijn ze compatibel met verschillende soorten toiletpapierdispensers, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn in diverse werkomgevingen.

In welke dispenser past jumborol?

Jumborollen zijn ontworpen om te passen in specifieke jumborol dispensers die geschikt zijn voor dit formaat toiletpapier. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de dispenser die je gebruikt compatibel is met jumborollen voordat je ze aanschaft. Bij Carel Lurvink bieden we een ruime selectie van dispensers aan die speciaal zijn ontworpen voor jumborollen. Onze dispensers zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk, waardoor ze perfect passen bij de behoeften van jouw bedrijf of instelling. Het gebruik van de juiste dispenser is essentieel om ervoor te zorgen dat het toiletpapier gemakkelijk en efficiënt kan worden afgerold. Dit vermindert verspilling en zorgt voor een schone en hygiënische toiletruimte voor medewerkers en bezoekers.

Maxi jumborol

Een variant van de jumborol is de "maxi jumborol". De maxi jumborol is nog groter dan de standaard jumborol en heeft daardoor een nog langere levensduur. Deze extra grote rollen toiletpapier zijn ideaal voor zeer drukbezochte locaties, zoals grote kantoorpanden, scholen met veel leerlingen of drukbezochte horecagelegenheden. De maxi jumborollen zijn niet alleen geschikt voor veelvuldig gebruik, maar ze bieden ook hetzelfde comfort en de kwaliteit als de standaard jumborollen. Het hoogwaardige papier zorgt voor een zachte en prettige ervaring voor de gebruikers, terwijl de langere levensduur zorgt voor minder onderhoud en bijvullen. Het gebruik van maxi jumborollen draagt bij aan een efficiënte en kostenbesparende aanpak van toiletpapierbeheer.

Welke merken jumborollen zijn er?

Bij Carel Lurvink hebben we een ruim assortiment van hoogwaardige merken jumborollen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We begrijpen dat verschillende bedrijven en instellingen verschillende voorkeuren hebben, daarom bieden we diverse merken aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Enkele van de bekende merken die wij aanbieden zijn onder andere:
1. Tork : Tork is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en duurzame toiletpapierproducten. Hun jumborollen zijn van uitstekende kwaliteit en bieden ultiem comfort aan gebruikers.
2. Satino : Satino is een milieubewust merk dat zich richt op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hun jumborollen zijn gemaakt van gerecycled papier en dragen bij aan een circulaire economie.
3. Kimberly Clark : Kimberly Clark is een betrouwbaar merk dat al jarenlang hoogwaardig toiletpapier levert. Hun jumborollen zijn ontworpen voor intensief gebruik en zijn geschikt voor diverse dispensers.
4. Calucare : ons eigen premium A+ merk waarmee u onze betrouwbare kwaliteit ervaart tegen een goede prijs. Onze jumborol zorgt voor een maximaal comfort. Naast deze merken hebben we nog andere kwalitatieve opties beschikbaar in ons assortiment.

Welke kenmerken heeft een jumborol?

Jumborollen hebben verschillende kenmerken die ze ideaal maken voor gebruik in drukbezochte werkomgevingen. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

1. Grote capaciteit: De extra grote omvang van jumborollen zorgt voor een grotere capaciteit aan toiletpapier, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op papiergebrek.
2. Hoge kwaliteit: Jumborollen zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat zacht en comfortabel aanvoelt voor gebruikers. De kwaliteit van het toiletpapier draagt bij aan een prettige toiletervaring.
3. Duurzaamheid: Veel jumborollen zijn vervaardigd van duurzame materialen, zoals gerecycled papier, waardoor ze een milieubewuste keuze zijn. Bij Carel Lurvink streven we naar een duurzame aanpak en bieden we diverse eco-vriendelijke opties aan.
4. Compatibiliteit: Jumborollen zijn ontworpen om te passen in verschillende soorten dispensers. Hierdoor zijn ze geschikt voor diverse werkomgevingen en toiletruimtes.
5. Kostenbesparend: Door de langere levensduur en grotere capaciteit van jumborollen, kunnen bedrijven en instellingen besparen op de kosten van toiletpapier en onderhoud.
6. Hygiëne: Het gebruik van jumborollen draagt bij aan een schone en hygiënische toiletruimte, doordat er minder vaak bijgevuld hoeft te worden en er minder kans is op papierophoping. Deze kenmerken maken jumborollen een slimme keuze voor bedrijven en instellingen die streven naar een schone en veilige werkomgeving voor hun medewerkers en bezoekers.

Welke soorten toiletpapier zijn er nog meer?

Naast jumborollen zijn er nog andere soorten toiletpapier beschikbaar die geschikt zijn voor diverse behoeften en situaties. Bij Carel Lurvink bieden we een uitgebreid assortiment aan toiletpapierproducten van verschillende merken en specificaties. Enkele veelvoorkomende soorten toiletpapier zijn:
1. Standaard toiletpapierrollen : Dit zijn de traditionele toiletpapierrollen die vaak worden gebruikt in huishoudens en kleinere kantoren. Ze zijn geschikt voor locaties met een lager bezoekersaantal.
2. Mini jumborollen: Deze rollen zijn compacter dan jumborollen en bieden een goede tussenoplossing voor locaties met een gemiddeld bezoekersaantal. Ze hebben een grotere capaciteit dan standaardrollen, waardoor ze minder vaak hoeven te worden vervangen.
3. Handdoekrollen : Naast toiletpapierrollen bieden we ook verschillende soorten handdoekrollen aan, zoals papieren handdoekrollen en poetsrollen. Deze zijn ideaal voor gebruik in keukens, werkruimtes en sanitaire voorzieningen.
4. Toiletpapier dispensers : Naast het assortiment toiletpapier bieden we ook diverse dispensers aan die geschikt zijn voor verschillende rollen toiletpapier. Deze dispensers dragen bij aan een efficiënte en hygiënische uitgifte van toiletpapier.

Bij Carel Lurvink streven we ernaar om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar jumborollen, standaard toiletpapierrollen of andere toiletpapierproducten, bij ons vind je een passende oplossing.