Filters

Wasverzamelaars en toebehoren

34 producten

Wasverzamelaars en toebehoren bestellen?

Wasverzamelaars zijn een ideale oplossing voor het efficient verzamelen van vuile was of afval. Wasverzamelaars zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen zodat er een ideale Wasverzamelaar is voor iedere taak. Wasverzamelaars en afvalverzamelaars worden veel gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, horeca, wasserettes, stomerijen of andere bedrijven. Onze wasverzamelaars zijn van de toongevende merken Curver, Numatic en Snijders Care. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit producten die lang mee gaan. De wasverzamelaars zijn van kunststof of roestvrijstaal. Deze materialen zijn gemakkelijk te reinigen wat bijdraagt aan een goede hygiëne.

Wasverzamelaars

Met behulp van een wasverzamelaar kunt u gemakkelijk was sorteren, verzamelen en verplaatsen. U kunt kiezen uit verschillende soorten wasverzamelaars. Voor kleine hoeveelheden is een normale wasmand waarschijnlijk voldoende. Mocht u echter grotere hoeveelheden was moeten verzamelen, verplaatsen of sorteren, kan een wasgoedwagen van pas komen. Een wasgoed is makkelijk verplaatsbaar doordat een wasgoedwagen wielen heeft. Zorg ervoor dat u de rem op de wielen zet als u de wasgoedwagen ergens laat staan zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. Vaak worden verschillende wasverzamelaars gebruikt om onderscheid te maken tussen vuile en schone was. Door steeds de juiste wasverzamelaar te gebruiken vermijdt u dat schone was in vieze wasverzamelaars landen waardoor de schone was naar gaat ruiken en nog een keer gewassen moet worden. Er bestaan ook wasverzamelaars die beschikken over verschillende compartimenten zodat bijvoorbeeld schone en vuile was op dezelfde wagen getransporteerd kan worden. Sommige wasverzamelaars beschikken al over een waszak, bij andere wasverzamelaars kunt u zelf de waszak vervangen. Een vervangbare waszak is handig doordat een gehele gevulde waszak verwijderd kan worden zodat de was goed gesorteerd blijft.

Toebehoren wasverzamelaars

Naast een stevige wasverzamelaar heeft u ook verschillende toebehoren nodig. Bij toebehoren voor wasverzamelaars kunt u bijvoorbeeld denken aan wasnetten, waszakken, strijktafels, deksels voor wasverzamelaars, klemsnoeren, spanringen of koppelmechanismes. De deksels, klemsnoeren, spanringen of koppelmechanismes zijn vaak te gebruiken voor beide typen verzamelaars: wasverzamelaars en afvalverzamelaars.

Etalagewagens

Een etagewagen is ideaal voor het vervoer van zware goederen. Of het nou in het magazijn, op de werkplaats, in een hotel of in de horeca is; een etagewagen is een goed transportmiddel om (zware) goederen efficiënt en veilig te vervoeren. Ze hebben verschillende niveaus zodat gemakkelijk zo veel mogelijk artikelen vervoerd kunnen worden. Wij bieden verschillende soorten, in verschillende formaten zodat voor iedereen een geschikt exemplaar aangeboden wordt.  Onze wagens zijn stabiel en hebben een hoge draagkracht. Een hoge draagkracht is belangrijk als u zware goederen wilt vervoeren. Al onze wagens zijn voorzien van rubberen wielen. Rubberen wielen zorgen ervoor dat de vloeren niet beschadigd worden en de wagen een goede grip heeft op gladde oppervlakken. Goede remmen voorkomen dat de wagen wegrolt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Toch meer informatie of hulp met uw keuze nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!