Filters

Messen en schrapers

22 producten

Assortiment messen en schrapers

Voordat kozijnen opnieuw geschilderd kunnen worden of voordat opnieuw tegels gelegd kunnen worden moet men eerst oude verf, lijm en andere resten van het oppervlak verwijderen. Dit gaat het gemakkelijkst met een goede schraper. Een schraper wordt ook regelmatig krabber of schrabber genoemd. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse messen en schrapers. Alle messen en schrapers in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit.

Glasschrapers

Glasschrapers vormen essentiële gereedschappen voor professionele glazenwassers en onderhoudsmedewerkers. Specifiek ontworpen om hardnekkige vervuilingen zoals verfspatten, kalkaanslag en stickers te verwijderen, spelen deze schrapers een cruciale rol bij het handhaven van een helder en professioneel uiterlijk van glasoppervlakken. Het scherpe mesje maakt nauwkeurig werken mogelijk zonder beschadiging van het glas. Het ergonomische ontwerp van de schrapers biedt comfort en efficiëntie tijdens langdurige schoonmaaktaken, vooral bij het reinigen van grote glasoppervlakken op hoogtes. Sommige modellen zijn voorzien van verwisselbare mesjes, wat ze economisch en duurzaam maakt. Het gebruik van glasschrapers draagt niet alleen bij aan optimale zichtbaarheid, maar bevordert ook de duurzaamheid en esthetiek van gebouwen en commerciële ruimtes. Kortom, deze professionele tools zijn onmisbaar voor het handhaven van een hoog niveau van reinheid en professionaliteit.

Vloerschrapers

Vloerschrapers bieden niet alleen veelzijdigheid bij het voorbereiden van vloeroppervlakken, maar ze zijn ook handig bij het verwijderen van hardnekkige resten zoals oude lijmresten of verf. De duurzaamheid en kracht van een vloerschraper maken het een betrouwbaar gereedschap, zelfs bij zwaardere taken zoals het egaliseren van oneffenheden in de vloer. Bij het kiezen van het ideale type vloerschraper is het raadzaam rekening te houden met het ergonomische ontwerp en eventuele aanvullende functies, zoals verstelbare handvatten, om het gebruiksgemak verder te verbeteren. Bovendien zijn vloerschrapers vaak uitgerust met ergonomische handgrepen en aanvullende functies zoals verstelbare messen, waardoor niet alleen de effectiviteit, maar ook het gebruiksgemak aanzienlijk wordt verbeterd.

Schraper of reservemessen bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!