Filters

Damesverbandzakjes

7 producten

Dameshygiënezakjes

Dameshygiënezakjes, damesverbandzakjes of simpelweg hygiënezakjes zijn onmisbaar op de dames toilet. Tampons, maandverband, vochtige doekjes, inbrenghulzen en de verpakkingen van tampons zijn niet geschikt om door te spoelen. Deze producten kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang deze producten op een andere manier te weg te gooien. Bovendien worden deze producten vaak als onhygiënisch gezien. Daarom zijn er speciale damesverbandzakjes ontwikkeld.

Hoe werken hygiënezakjes?

Damesverbandzakjes maken het mogelijk damesverband hygiënisch en geurloos weg te gooien. Onaangename geurtjes worden door een speciale stof in hygiënezakjes geneutraliseerd. Daarnaast kunnen damesverbandzakjes producten luchtdicht verpakken en gaan ze niet snel kapot waardoor de hygiëne bevorderd wordt en er geen onaangename geuren verspreid worden. Met een damesverbandzakje kunt u dus gerust maandverband of tampons in de afvalbak gooien.

Een hygiënebak voor hygiënezakjes

Nog beter is natuurlijk als het hygiënezakje in een hiervoor bestemde hygiënebak gegooid wordt. Een hygiënebak heeft een deksel die ervoor zorgt dat de inhoud van de hygiënebak niet zichtbaar wordt. Bovendien is een hygiënebak luchtdicht en makkelijk te openen. Zo blijft de damestoilet een hygiënische en nette plaats. Ook zijn er speciale Hygiënezakdispensers waardoor het nog makkelijker wordt om producten weg te werpen.

Dameshygiënezakjes bestellen?

Naast damesverbandzakjes vindt u in ons assortiment uiteraard ook facial tissues, washandjes en medische hulpmaterialen. Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!