Filters

Damesverbandzakjes

6 producten

Dameshygiënezakjes

Dameshygiënezakjes, damesverbandzakjes of simpelweg hygiënezakjes zijn onmisbaar op de dames toilet. Tampons, maandverband, vochtige doekjes, inbrenghulzen en de verpakkingen van tampons zijn niet geschikt om door te spoelen. Deze producten kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang deze producten op een andere manier te weg te gooien. Bovendien worden deze producten vaak als onhygiënisch gezien. Daarom zijn er speciale damesverbandzakjes ontwikkeld.

Damesverbandzakjes maken het mogelijk damesverband hygiënisch en geurloos weg te gooien. Onaangename geurtjes worden door een speciale stof in hygiënezakjes geneutraliseerd. Daarnaast kunnen damesverbandzakjes producten luchtdicht verpakken en gaan ze niet snel kapot waardoor de hygiëne bevorderd wordt en er geen onaangename geuren verspreid worden. Met een damesverbandzakje kunt u dus gerust maandverband of tampons in de afvalbak gooien.

Een hygiënebak voor hygiënezakjes

Nog beter is natuurlijk als het hygiënezakje in een hiervoor bestemde hygiënebak gegooid wordt. Een hygiënebak heeft een deksel die ervoor zorgt dat de inhoud van de hygiënebak niet zichtbaar wordt. Bovendien is een hygiënebak luchtdicht en makkelijk te openen. Zo blijft de damestoilet een hygiënische en nette plaats.

Dameshygiëne assortiment van Carel Lurvink

Naast damesverbandzakjes vindt u in ons assortiment uiteraard ook facial tissues, washandjes en luierzakken.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren