Filters

Handdoeken en theedoeken

7 producten

Handdoeken en theedoeken voor horeca en huishoudelijk gebruik

Of het nu in uw huishouden is of in een horecazaak, handdoeken en theedoeken spelen een essentiële rol. Bij Carel Lurvink bieden we een breed assortiment aan handdoeken en theedoeken, variërend in soorten, maten en kleuren. Ons assortiment is geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen.

Handdoeken

In ons aanbod vindt u ook diverse handdoeken. Ideaal voor persoonlijk gebruik, maar houd rekening met hygiëne, vooral in gedeelde ruimtes zoals kantoorgebouwen of horecazaken. Katoenen handdoeken zijn vaak minder geschikt voor openbare en commerciële ruimtes, waar papieren handdoekjes vaak een hygiënischere keuze zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment papieren handdoekjes, perfect voor drukbezochte plekken.

Gastendoekjes

Gastendoekjes zijn kleine handdoekjes die naast wastafels worden geplaatst, ideaal voor eenmalig gebruik. Naast functionaliteit kunnen ze ook een vrolijke touch aan sanitaire ruimtes geven, vooral als ze afgestemd zijn op ander badtextiel.

Theedoeken en vaatdoeken

Voor de horeca biedt Carel Lurvink een ruime selectie theedoeken en vaatdoeken. Deze kunnen in bulk worden aangeschaft, wat kostenefficiënt kan zijn voor zakelijke toepassingen. Theedoeken en vaatdoeken zijn ook ideaal te gebruiken in combinatie met een keukenreiniger.  

Meer informatie

Neem contact op met onze specialisten via [email protected] of bel 053 - 434 43 43. We helpen u graag verder.