Filters

Waterzuigers

19 producten

Waterzuigers: wat doen ze?

Soms moet u naast stof ook water opzuigen. Hiervoor hebben wij bij Carel Lurvink waterzuigers. Deze kunnen bijvoorbeeld ingezet worden als grote hoeveelheden vloeistof verwijderd moeten worden zoals bij overstromingen, leidingbreuk, ondergelopen kelders en op platte daken. Is een stofzuiger met waterzuiger dan niet makkelijker? Veel waterzuigers kunnen ook gebruikt worden als/omgebouwd worden tot stofzuiger. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kleine stofdeeltjes opzuigen, die te klein zijn voor een gewone stofzuiger. Waterzuigers worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt in de horeca, omdat de vloeren hier snel mee en makkelijk schoon te maken zijn. Voor elk gebruik hebben wij een waterzuiger. U kunt uiteraard ook gewone stofzuigers bij ons vinden.

Wat zijn de beste waterzuigers?

Carel Lurvink heeft veel verschillende varianten waterzuigers. Zo verschillen ze onder andere in ketelinhoud, zuigkracht, kabellengte, handset inclusief/exclusief en extra toepassingen zoals een kiepsysteem, voortrein en een dompelpomp. Daarnaast zijn sommige zuigers voorzien van twee motors. Er zijn ook zuigers die op een accu werken in plaats van aangesloten aan een elektriciteitsbron. Deze zijn licht en liggen u altijd goed in de hand. Carel Lurvink heeft verschillende merken waterzuigers: Cleanfix, Ghibli, Kärcher, Numatic en Taski.
Per merk zijn er weer verschillen in prijs en mogelijkheden. Bij alle zuigers is er sprake van balans tussen prijs en kwaliteit. Welke waterzuiger voor u het beste is, hangt af van de toepassing en situatie. Wij beschikken over verschillende productspecialisten die u hier goed bij kunnen helpen. Raadpleeg ze via onze contactgegevens op de website.
Wat uw doel ook is, Carel Lurvink heeft het geschikte model voor u.

Als u kleine hoeveelheden water wilt opzuigen, kunt u een machine nemen met minder zuigkracht dan als u grote hoeveelheden water wilt opzuigen. Ook kunt u dan een machine nemen met minder capaciteit. Maar als u regelmatig liters water moet opzuigen, kunt u beter een machine nemen met een grote capaciteit en meer toepassingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor als u vaak te maken krijgt met wateroverlast. Voor een woonomgeving is het makkelijker om een compacter model te nemen. Deze nemen minder ruimte in en zijn wendbaarder.

Wat zijn dan de beste zakelijke waterzuigers?

Voor bedrijven is het gunstig om een geavanceerder professioneel model aan te schaffen. Professionele waterzuigers met ingebouwde dompel-/afvoerpomp kunnen efficiënter werken voor grote oppervlaktes. Raadpleeg onze productspecialisten voor een persoonlijk advies via 053 - 434 43 43. Of stuur een e-mail naar [email protected].

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren