Filters

Mop pers

24 producten

Mop-pers

Mop-persen en mop trolleys maken het schoonmaakwerk een stuk efficiënter en verlagen de fysieke belasting. Dankzij de mop pers en de vlak-mop pers, hoeven dweilen en (vlak)moppen niet meer handmatig uitgewrongen te worden. Dit wringen is een enorme belasting voor de polsen en kan leiden tot vervelende en langdurige polsklachten. Een mop pers is bovendien effectiever. In de meeste gevallen kan hij namelijk meer water uit de mop wringen dan handmatig mogelijk is.

In veel organisaties worden vloeren gereinigd met een vlak-mop. Het is ergonomisch gezien het beste om in deze gevallen een bijbehorende vlak-mop pers te gebruiken.
Wanneer er grote vloeroppervlakten schoongemaakt moeten worden, denk aan lange gangen of grote zalen, dan is het gebruik van een mop trolley raadzaam. Een mop trolley is voorzien van zwenkwieltjes. Daardoor hoeft de gebruiker niet telkens zware emmers sop te tillen, maar kan hij eenvoudig de mop pers met zich meebewegen. Daarmee voorkomt men een te grote belasting van de schouders en de rug.

Voor de meest hygiënische vloerreiniging kan men kiezen voor een vlak-mop pers met twee gescheiden compartimenten. Hierbij wordt het vuile water apart opgevangen zodat het schone water ook echt schoon blijft.

Mop-Pers bestellen?

Of heeft u meer vragen? Neem contact op met één van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren