Filters

Mop pers

23 producten

Mop pers

Het reinigen van de vloer is een belangrijk onderdeel in het schoonmaakproces. Hiervoor kunnen verschillende systemen en materialen gebruikt worden. Denk hierbij aan het traditionele mopsysteem met een vloertrekker en een dweil, of aan de spaanse mopemmer met mop. Daarnaast ontstaan er ook steeds meer ergonomische systemen zoals het dweilen met een vlakmop.

Hierbij horen ook allerlei verschillende persen ook wel wringers genoemd. Persen zijn ook weer onder te verdelen in persen waarbij met de hand het water uit de mop gehaald dient te worden. En het mechanisch persen waarbij je met een hendel het water uit de mop wringt. De voordelen van mechanisch persen is dat bij mechanisch persen er veel meer water uit de mop geperst kan worden dan je met je hand zou kunnen doen. Het mechanisch persen is daarnaast ergonomische omdat je polsen veel minder belast worden door het constante wringen. Het persen van je mop heeft als bijkomend voordeel ook dat je werk droger is met als gevolg dat de vloer sneller droog is en weer begaanbaar. Het laatste voordeel van het wringen van je mop is dat door het persen een groot deel van het vuil uit de mop wordt gehaald. Doordat de mop schoner is kan je langer schoon werken en heb je al resultaat minder moppen die gewassen dienen te worden.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren