Filters

Buitenafvalbakken

8 producten

Buitenafvalbakken: houdt uw omgeving schoon

U kent het wel; u loopt op straat, in een park of op een strand en ziet overal plastic zakjes, flesjes, etensresten en ander afval liggen. Dit wordt ook wel zwerfafval genoemd doordat het afval dat niet in een buitenafvalbak gegooid wordt rond zwerft. Buitenafvalbakken helpen de omgeving schoon te houden. Als er voldoende buitenafvalbakken in de buurt zijn wordt afval vaker in de buitenafvalbak gegooid in plaats van zomaar op straat. Een buitenafvalbak helpt dus zwerfafval te verminderen.

Afvalgrijpers

Afvalgrijpers, zoals die van het merk Unger, zijn handige hulpmiddelen in de strijd tegen zwerfafval. Uitgerust met een grijpmechanisme aan het uiteinde van een lange steel, maken deze praktische instrumenten het mogelijk om afval gemakkelijk op te rapen zonder te bukken, wat de efficiëntie van het schoonmaken van openbare ruimtes verhoogt. Met het ergonomische ontwerp van Unger dragen de afvalgrijpers niet alleen bij aan het gemak, maar ook aan een schonere en meer duurzame omgeving. Ze worden vaak ingezet door vrijwilligers, gemeentewerkers en milieuactivisten om de impact van zwerfafval te verminderen, maar kunnen door iedereen gebruikt worden om zonder direct contact afval op te rapen. Een goede aanvulling aan de buitenafvalbakken van Carel Lurvink. 

Een buitenafvalbak voor elke situatie

Het assortiment van Carel Lurvink biedt diverse buitenafvalbakken. Een buitenafvalbak moet geschikt zijn voor intensief gebruik. Bent u op zoek naar een buitenafvalbak die geschikt is voor bevestiging aan de grond, wand of een vuurbestendige buitenafvalbak; een afvalbak met asbak? Carel Lurvink biedt het allemaal; zelfs buitenafvalbakken waarin eenvoudig afval gescheiden kan worden.

Buitenafvalbak online bestellen of advies nodig?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.