Filters

Buitenafvalbakken

8 producten

Buitenafvalbakken: houdt uw omgeving schoon

U kent het wel; u loopt op straat, in een park of op een strand en ziet overal plastic zakjes, flesjes, etensresten en ander afval liggen. Dit wordt ook wel zwerfafval genoemd doordat het afval dat niet in een buitenafvalbak gegooid wordt rond zwerft. Buitenafvalbakken helpen de omgeving schoon te houden. Als er voldoende buitenafvalbakken in de buurt zijn wordt afval vaker in de buitenafvalbak gegooid in plaats van zomaar op straat. Een buitenafvalbak helpt dus zwerfafval te verminderen.

Een buitenafvalbak voor elke situatie

Het assortiment van Carel Lurvink biedt diverse buitenafvalbakken. Een buitenafvalbak moet geschikt zijn voor intensief gebruik. Bent u op zoek naar een buitenafvalbak die geschikt is voor bevestiging aan de grond, wand of een paal; een vuurbestendige buitenafvalbak; een hondenafvalbak; een afvalbak met asbak? Carel Lurvink biedt het allemaal; zelfs buitenafvalbakken waarin eenvoudig afval gescheiden kan worden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren