Filters

Midirollen

18 producten

Best verkocht
CaluCare ECO Comfort poetsrollen 1-lgs wit 6x300mtr
CaluCare ECO Comfort poetsrollen 1-lgs wit 6x300mtr
CaluCare ECO Comfort poetsrollen 1-lgs wit 6x300mtr

Midirollen poetspapier bestellen?

De meest gebruikte rollen poetspapier zijn de midirollen. Door Tork ook wel M2 poetsrollen genoemd. Deze rollen worden niet alleen gebruikt om de handen af te drogen, maar ook om vloeistoffen op te nemen en vervuiling te verwijderen. Een midirol bevat meer papier dan een minirol en is daarom ideaal voor plekken waar het verbruik hoger is. Dankzij de extra meters op de rol, hoeft u deze namelijk minder vaak te vervangen.

Gemiddeld zit er op een midirol zo’n 150 tot 300 meter papier, afhankelijk van het aantal lagen. Kiest u voor dikker en sterker 2-laags papier, zoals het Tork Wiping Plus poetspapier , dan zit er doorgaans minder papier op een rol. In dit geval 160 meter. Het voordeel van dit papier is dat het minder snel scheurt, maar het is daarentegen wel een duurdere optie. Heeft u aan 1-laags papier genoeg, omdat u er bijvoorbeeld alleen maar uw handen mee hoeft af te vegen? Dan bent u met de CaluCare ECO Comfort poetsrollen een stuk goedkoper uit.

Uiteraard zijn er meer opties. Wat te denken van midirollen poetspapier met het EU Ecolabel en FSC-keurmerk? Bijvoorbeeld het 1-laags poetspapier van Satino of de CaluCare Premium midi poetsrollen . Midirollen gemaakt van gerecycled papier of juist 100% cellulose. Of poetsrollen met blauw papier, speciaal voor de voedingsindustrie.

Voor alle soorten midirollen hebben we een bijpassende poetsroldispenser. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u er altijd eentje vindt die in uw werkplek past. En gemaakt van verschillende materiaalsoorten, zoals het zeer duurzame rvs of gerecycled plastic.

Midirollen poetspapier kopen bij Carel Lurvink

In ons assortiment vindt u een ruime selectie aan midirollen poetspapier van de bekende merken, zoals Tork, Satino en BlackSatino. Op zoek naar een papier met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Kijk dan eens naar ons Premium A+ merk CaluCare. A-kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij rekenen graag voor u uit wat u hiermee op jaarbasis kunt besparen. Neem gerust contact met ons op voor een gratis prijsvergelijking.