Filters

Handvegers

20 producten

Handvegers bestellen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink kunt u handvegers bestellen die onmisbaar zijn voor schoonmaakwerkzaamheden in sectoren zoals de voedingsindustrie. Met hun handige steel kunnen zelfs moeilijk bereikbare plekken grondig worden gereinigd. De uitstaande vezels zorgen ervoor dat deze vegers en stoffers effectief alle hoeken kunnen schoonmaken, wat van cruciaal belang is voor optimale hygiëne. Opvallend is dat de Vikan handvegers zelfs geschikt zijn voor gebruik in ruimtes waar voedsel wordt verwerkt, waardoor ze ideaal zijn voor dit doel. Carel Lurvink biedt ook speciale Vikan borstels aan die perfect zijn voor het reinigen van voertuigen.

Wat kunt u met een handveger?

Handvegers en handstoffers hebben diverse toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt om alles op te vegen, van fijn materiaal zoals meel tot het reinigen van autobanden en velgen. De hoogwaardige Vikan handvegers zijn uitermate geschikt voor industriële ruimtes en horecagelegenheden. Bovendien heeft Vikan een speciaal "transport systeem" ontworpen voor het reinigen van voertuiginterieurs, zoals auto's, bussen en vrachtwagens.

Vikan handvegers voor de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie zijn Vikan handvegers speciaal ontworpen om aan de strenge eisen te voldoen. Deze handvegers zijn effectief voor het verwijderen van droog vuil in zowel binnen- als buitenruimtes. Afhankelijk van de toepassing kunnen verschillende soorten handvegers worden gebruikt. Harde handborstels zijn ideaal voor interieur reiniging, terwijl zachte handstoffers geschikter zijn voor het opruimen van fijne stoffen zoals meel, bloem, poeder en zaagsel. Voor bouwtoepassingen worden kokosstoffers vaak gebruikt als wegwerpstofborstels of voor het afborstelen van metselwerk. Varkenshaar handvegers zijn geschikt voor delicate oppervlakken omdat ze geen krassen achterlaten.

Carel Lurvink biedt tevens Vikan handvegers aan die specifiek geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie. Omdat bacteriën en micro-organismen zich gemakkelijk in de haren kunnen ophopen, is het essentieel dat deze handvegers voldoen aan de strenge eisen van de voedselindustrie en regelmatig worden gereinigd.

Hygiënische ophangsystemen

Om een hygiënische werkomgeving te handhaven, is het belangrijk om de handvegers op een geschikte manier op te bergen. Ophangsystemen van Vikan of schaduwborden van CaluClean zijn ideale oplossingen om deze borstels hygiënisch op te bergen en te beschermen. Door de borstels op te hangen, kunnen ze langer meegaan, wat kosten bespaart. Daarnaast zijn de meeste borstels verkrijgbaar in verschillende kleuren die kunnen worden aangepast aan uw kleurcoderingsprogramma.

Meer informatie

Onze experts staan klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via [email protected] of bel 053 - 434 43 43.