Filters

Machine reinigingsmiddelen

11 producten


Machine reiniginsmiddelen

Bij intensief gebruik van koffiemachines moeten ze ook regelmatig schoon worden gemaakt. Om de machines goed schoon te krijgen van melk en kalk zijn reiniginsmiddelen van belang. Carel Lurvink biedt een ruim assortiment aan machine reiniginsmiddelen die benodigd zijn voor het juist onderhouden van koffiemachines.

Carel Lurvink biedt u naast koffiemachines ook te benodigdheden voor het onderhouden van deze machines. Zo hebben wij een tweetal merken die reinigers aanbieden voor onder andere koffiemachines. De merken die in ons assortiment zitten zijn; CaluClean, Suma, Rombouts & Bravilor. De CaluClean K6 machine ontkalker  is op basis van sulfaminezuur en is speciaal ontwikkeld voor het doelmatig verwijderen van Kalkaanslag. Bij Carel Lurvink kunt u ook terecht voor verschillende Suma schoonmaak producten zoals de Suma Cafe MilkClean C3.1, dit is een krachtige reiniger voor gebruik in melksystemen van koffie- en espressomachines. Of de Suma Cafe MilkClean Tabs S C3.5, dit zijn tabletten die gemakkelijk de melksystemen van koffie- en espressomachines kunnen reinigen. Suma brengt ook de Suma Cafe Liquid C2.3 uit. Dit is een koffiemachinereiniger die speciaal ontworpen is om koffieresten te verwijderen. Dit schoonmaakmiddel is ook te gebruiken op onder andere glazen bekers of koffiepotten.

Meer informatie over de juiste reinigingsmiddelen voor uw situatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.