Filters

Melk en suiker

8 producten

Melk en suiker voor in de koffie

Melk

Voor uw koffiemelk of Cappuccino topping kunt u terecht bij Carel Lurvink. Carel Lurvink draagt de merken Friesche Vlag, UpTo, Redbeans en Limetta. Onder Friesche vlag bieden wij u Halvamel. Zowel in een pak van 500gr of in cups van 7,5gr. Halvamel is een halfvolle koffiemelk met een rijke smaak voor een mild en lekker kopje koffie.

Creamer

Heeft u toch liever een Creamer? Dan is Friesche Vlag Completa pot 440gr of de Limetta creamersticks van 2,5gr misschien iets voor u. De Completa is makkelijk te bewaren vanwege de grote pot, tevens zal uw koffie niet afkoelen doordat het niet gekoelt bewaard hoeft te worden. De Limetta Creamersticks zijn gemakkelijk indien u liever geen grote pot Creamer op tafel wil hebben of wanneer het niet veel gebruikt wordt. De Creamersticks worden in dozen van 1000 verpakt. Ook kunt u terecht bij Carel Lurvink voor us Cappuccino topping, zo kunt u de merken UpTo en Redbeans vinden in ons assortiment. UpTo Topp wordt geleverd in een verpakking van 1000gr en kan gebruikt worden in een koffie automaat. De Redbeans Cappuccino Topping wordt geleverd in een verpakking van 750gr en kan gebruikt worden in een koffie automaat.

Suiker

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor suiker. Zo heeft Carel Lurvink Van Gilse, Natrena en suikersticks in ons assortiment. Van Gilse is te vekrijgen als Automatensuiker, Suikerklontjes of Midi Suikerkontjes. Van Gilse Automatensuiker is geschikt voor in uw koffie automaat en is te verkrijgen is zakken van 1kg. Van Gilse Suikerklontjes zijn uw standaard suikerklontjes voor in uw koffie of thee en is te verkrijgen in een box van 1kg. Van Gilse Midi Suikerklontjes zijn suikerklontjes van een kleiner formaat voor mensen die hun drank iets minder zoet willen hebben.

Zoetjes

Ook kunt voor de Natrena Zoetjes bij Carel Lurvink terecht. De zoetjes zijn te verkrijgen in een tafel dispenser met 400 zoetjes en is ideaal voor warme dranken wanneer u minder kilocalorieën wil nuttigen. Of u gebruikt liever de suikersticks. Uitermate handig voor juiste doseringen. De suikersticks worden verpakt in 1000 zakjes van 4gr.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.