Filters

Onderzoekstafelpapier

4 producten

Onderzoekstafelpapier bestellen?

Huisarts, medisch specialist, pedicure, schoonheidsspecialiste.. Elke behandeltafel of onderzoeksbank houdt u eenvoudig schoon met onderzoekstafelpapier. Dit papier zorgt niet alleen voor extra hygiëne, het verhoogt ook het comfort van de cliënten. Het papier is zacht en sterk en plakt niet aan de huid.

Heeft u 1- of 2-laags onderzoekstafelpapier nodig? 2-laags papier, bijvoorbeeld gemaakt van cellulose, is ideaal in situaties waar extra bescherming en absorptievermogen vereist is. Dit papier is wat sterker en scheurt minder snel dan 1-laags papier. Deze laatste soort is vooral geschikt voor algemeen en lichter gebruik, maar vaak wel een goedkopere optie. Bent u op zoek naar een duurzame variant? Dan kunt u kiezen voor gerecycled onderzoekstafelpapier.

Veel rollen onderzoekstafelpapier zijn geperforeerd. Zo kunt u het papier na elke patiënt eenvoudig afscheuren en vervangen. Op deze manier hoeft u de behandeltafel tussentijds niet schoon te maken.

Onderzoekstafel papier kopen bij Carel Lurvink

Onderzoekstafelpapier is in verschillende breedtes verkrijgbaar en geschikt voor gebruik in een dispenser. Wilt u weten welk papier u nodig heeft? Neem dan contact met een van onze Customer Solution Specialisten.