Ragebollen

8 producten

Ragebol

Bereik de meest lastige plekken met onze ragebollen. Door de vorm van de ragebol kunt u op heel veel plaatsen komen die normaal gesporken lastig te bereiken zijn.
Denk hierbij aan radiatoren, onderkanten van dakgoten, hoog gelegen balken of hoeken en kieren.

Carel Lurvink biedt diverse ragebollen en bijbehorende telescoopstelen waarmee u objecten in de hoogte die lastig bereikbaar zijn weer gemakkelijk stof- en spinnenwebvrij krijgt. Zo hoeft u nooit meer op een wiebelige ladder te staan om het vuil langs plinten en randen van daken en plafonds te verwijderen. Voor optimaal resultaat hebben wij ragebollen in verschillende vormen en in verschillende werkbreedtes. U kunt kiezen uit een ragebol gemaakt van nylon, hout, haar of chinees varkenshaar.

Unger ragebollen

In ons assortiment bieden wij ragebollen van Unger. Unger is een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie die bekend is geworden door het ontwikkelen van innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om efficiënter schoon te maken.

Bent u opzoek naar andere borstels of bezems? Bekijk het assortiment van Carel Lurvink voor plumeaus, afwasborstels of handvegers.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren