Filters

Hygiena ATP meters

4 producten

Voedselveiligheid met Hygiena

Er zijn veel risico’s verbonden met voedsel. Onder voedselveiligheid vallen uiteraard voedselvergiftigingen en bederf; voedselintolleranties en voedselallergieën horen hier echter ook bij. Er moet aan heel veel eisen voldaan worden voordat een product op de markt kan worden gebracht. Deze richtlijnen voor voedselveiligheid moeten de risico’s die met voedselveiligheid verbonden zijn te beperken. In de voedingsmiddelenindustrie is dus hygiënische bijzonder belangrijk. Uiteraard is een goed schoonmaakprotocol essentieel maar om hygiëne te handhaven moeten de hygiëne op productieplaatsen ook regelmatig gecontroleerd worden.

Hygiëne testen met Hygiena

Veel bedrijven werken met producten Hygiena. Hygiena is een internationaal bedrijf dat producten levert die geschikt zijn voor de voedselindustrie, gezondheidszorg, ziekenhuizen en apotheken waarmee de hygiëne op de werkplaats makkelijk, snel en goed gemeten kan worden. De nieuwste en meest kwalitatieve technologiën worden gebruikt. Bovendien vindt Hygiena het belangrijk dat de producten makkelijk in gebruik en betrouwbaar zijn. Met behulp van deze testen kunt u voedselveiligheid dus eenvoudig en snel monitoren.

Hygiena ATP meters?

voor het uitvoeren van ATP testen zijn ATP meters nodig, deze meters controleren de afgenomen swabs op de aanwezigheid van ATP (Andenosine Tri Phosphate) en geven de gebruiker direct uitslag. Met een ATP meter weet je binnen enkele seconden of er ATP aanwezig is wat kan wijzen op biologische contaminatie. De meters maken gebruik van de nieuwste fotodiode sensortechniek deze techniek heeft een superieure gevoeligheid en biedt stabiliteit. De Hygiena EnSure luminometer heeft een 5-inch touchscreen, draadloze synchronisatietechnologie en cloudgebaseerde software. Hiermee kan de data opgeslagen worden in een cloud en raakt deze nooit verloren. Alle ATP meters van Hygiena zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd

Meer informatie over uw voedselveiligheid? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.