Filters

Keukenrollen

2 producten

Keukenrollen bestellen?

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit keukenrollen? In het assortiment van Carel Lurvink vindt u professionele keukenrollen van het toongevende merk Satino. De keukenrollen van Satino zijn gemaakt van stevig twee-laags papier. Twee-laagse keukenrollen scheuren minder snel kapot en nemen bovendien meer water op. Door het grotere water absorberende vermogen van onze keukenrollen zijn ze beter geschikt voor het opruimen van bijvoorbeeld gemorste vloeistoffen of oppervlakken mee af te nemen. Naast het grote water absorberende vermogen neemt een keukenrol ook geuren en kleuren op.

Om optimaal gebruik te maken van de diverse functies van een keukenrol is het ook verstandig te investeren in een goede en mooie keukenrolhouder. Een keukenrolhouder is te verkrijgen in verschillende kleuren, materialen en vormen. Een keukenrolhouder kunt u geheel op uw keuken en keukeninterieur afstellen. 

Waar kunt u keukenrollen allemaal voor gebruiken?

Keukenrollen zijn in elk huishouden wel te vinden. Een keukenrol kan namelijk voor oneindig veel gebruikt worden: gemorst eten of drinken, vieze handen, vuil verwijderen uit de gootsteen etc. Bovendien gaat het vaak sneller en makkelijker gewoon een stuk keukenrol te pakken in plaats van een doek of dweil. Let wel op dat u een keukenrol niet kunt gebruiken als bijvoorbeeld het toiletpapier op is. Toiletpapier lost namelijk op in water zodat de wc niet verstopt. Het papier van keukenrollen lost niet op in water. 

Milieuvriendelijke keukenrollen

In ons assortiment bieden wij ook keukenrollen met het MVO keurmerk Ecoflower. Ecoflower is een EU-ecolabel; een bekend milieukeurmerk in de wereld van de professionele schoonmaak. Het keurmerk is herkend in de Europese Unie, Noorwegen, Liechtenstein en IJsland. Ecoflower producten zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakkingen. Ecoflower keukenrollen zijn gemaakt van plantaardige hernieuwbare grondstoffen. Echter zijn milieuvriendelijke keukenrollen vaak niet zo wit als andere keukenrollen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.