Filters

Inwashoezen

10 producten

Bekijk ons aanbod inwashoezen

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment glazenwassersmaterialen; zo ook inwashoezen. Elke glazenwasser heeft een inwashoes nodig. Carel Lurvink biedt professionele, semi-professionele en eenvoudige inwashoezen. Een inwashoes is een hoes van (synthetisch) materiaal die gebruikt wordt voor het bevochtigen van ruiten en andere grote oppervlakken. Een inwashoes kan ook voorzien zijn van een schuurpad. De schuurpad kan handig zijn voor het verwijderen van grofvuil dat aan het raam vast zit. De inwashoezen uit ons assortiment zijn van het toongevende merk Unger. Unger staat bekent om de hoge kwaliteit van hun producten. De kwaliteit is afhankelijk van het materiaal waaruit deze gemaakt is en hoe lang de vezels van het materiaal zijn. De inwashoezen in ons assortiment hebben een hoog wateropname vermogen en kunnen ook uitgewassen worden in de wasmachine op 30 graden Celsius. Mocht u ze snel weer nodig hebben zijn kunt u ze ook drogen in een droger.

Het belang van een schone inwashoes

Het hebben van een schone inwashoes is van cruciaal belang voor een effectieve en vlekkeloze reiniging. Deze hoes, die gebruikt wordt bij het wassen van ramen of andere oppervlakken, voorkomt overdracht van vuil en residu. Een schone inwashoes zorgt voor streeploos schoonmaakwerk en verlengt de levensduur van de ramen. Door regelmatig de inwashoes te reinigen, behoudt men optimale reinigingsprestaties en verzekert men een helder en smetteloos resultaat bij elke schoonmaakklus.

Inwashoes bestellen?

Neem vooral een kijkje in ons assortiment inwashouders, zo vindt u uw perfecte combinatie. Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!