Filters

Materiaal- en werkwagens

48 producten


Materiaalwagens en werkwagens bestellen?

Materiaalwagens en werkwagens bieden de mogelijkheid tot het opbergen van allerlei artikelen, gereedschap of materialen. Het handige aan materiaalwagens en werkwagens is dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Zo kunt u meerdere producten makkelijk tegelijk transporteren. Kortom, een transportwagen maakt lasten lichter en transport eenvoudiger.  

Verschillende typen materiaalwagens

Carel Lurvink biedt een materiaalwagen of werkwagen voor elke branche. Er bestaan namelijk verschillende wagens; u vindt gegarandeerd een wagen die bij uw werkzaamheden past. Zo bieden wij bijvoorbeeld magazijnwagens, plateauwagens, tafelwagens, etagewagens en bakwagens. Tevens vindt u in ons assortiment diverse materiaalwagens voor de schoonmaakbranche. Een schoonmaak werkwagen zorgt ervoor dat de schoonmaakmedewerker fysiek minder zwaar belast wordt. 

Schoonmaak materiaalwagens en werkwagens

Een standaard schoonmaak materiaalwagen is meestal uitgerust met dragers, werkemmers, mopemmers, steelklemmen en een verzamelzak. Kijk in ons assortiment voor alle schoonmaakmaterialen. De emmers zijn ideaal voor sopjes; met de steelklemmen kan men een mop, een bezem of een andere steel vastklemmen; in de verzamelzak kan men afval verzamelen en de dragers zijn bijvoorbeeld ideaal voor reinigers of poetsdoekjes. Afhankelijk van de schoonmaaktaken kunt u beter gaan voor een schoonmaak werkwagen met meer emmers of juist een met meer opslag mogelijkheden. Tegenwoordig moet er namelijk naast het reguliere schoonmaken ook diverse andere taken zoals dispensers vullen, planten water geven, koffiemachines en vending apparatuur bijvullen uitgevoerd worden. Een slim design maakt het mogelijk alle taken uit te voeren vanuit dezelfde schoonmaak werkwagen.
De wagen kan namelijk ook niet te groot en te zwaar worden want dat verminderd de wendbaarheid en het gebruikersgemak. 

Een gesloten werktrolley

Vindt u een normale werkwagen er niet professioneel genoeg uitzien of maakt u zich zorgen over patiënten- en openbare veiligheid? Kies dan voor een gesloten materiaalwagen. Een gesloten materiaalwagen ziet representatief en professioneel uit. Bovendien is het veiliger chemicaliën in een gesloten en vergrendelbare transportwagen te transporteren.

Werktrolleys voor het kantoor

Wij bieden ook materiaalwagens die speciaal ontworpen voor het reinigen van kantoren zodat u altijd alles bij de hand heeft wat u nodig heeft voor een standaard kantoorreiniging.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.