Filters

Schrobbezems en luiwagens

15 producten

Schrobborstels, schrobbezems & luiwagens bij Carel Lurvink

Schrobborstels, schrobbezems en luiwagens zijn essentiële gereedschappen voor grondige reinigingstaken in diverse omgevingen. Of u nu kleinere objecten en oppervlakken wilt schoonmaken of grote vloeren onder handen wilt nemen, ons assortiment biedt de juiste tools voor elke schoonmaakklus.

Verscheidenheid aan reinigingshulpmiddelen

De krachtige en stevige haren van onze schrobborstels en schrobbezems maken het verwijderen van zelfs het meest hardnekkige vuil eenvoudig. Het type borstelhaar speelt hierbij een cruciale rol. U vindt in ons assortiment schrobborstels en schrobbezems gemaakt van polyester, polypropyleen en andere materialen, met opties zoals kunststofvezels, kokosvezels en dierlijke haren.

Houd er rekening mee dat houten borstels minder geschikt zijn voor gebruik in de voedselindustrie, vanwege hun moeilijke reiniging en trage droging, wat een ideale omgeving creëert voor bacteriën en andere micro-organismen. Voor situaties waar hygiëne van het grootste belang is, raden we onze Vikan Hygiëne Systemen aan. Deze schrobborstels zijn gemaakt van polyester, polypropyleen of roestvrij staal (RVS) en zijn eenvoudig te reinigen, met een minimale hechting van bacteriën.

Vikan reinigingshulpmiddelen in HACCP-kleuren

Onze Vikan reinigingshulpmiddelen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en andere omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is. De verschillende borstelharen, waaronder hard, medium en zacht, bieden oplossingen voor uiteenlopende schoonmaaksituaties. Een van de voordelen van Vikan reinigingshulpmiddelen is de innovatieve bevestiging van de borstelharen, waardoor u kunt vertrouwen op een langdurige en betrouwbare werking tijdens het reinigen. Bovendien dragen onze schrobborstels en schrobbezems het FDA- en Glass&Fork-keurmerk, wat betekent dat ze veilig zijn voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en ideaal zijn voor hygiënisch kritische zones.

Hygiënische opbergoplossingen

Om een hygiënische werkomgeving te handhaven, is het belangrijk om uw reinigingshulpmiddelen op de juiste manier op te bergen. Onze Vikan ophangsystemen en CaluClean schaduwborden bieden ideale opbergoplossingen voor schrobborstels, schrobbezems en luiwagens, waardoor ze langer meegaan en u kosten bespaart. Bovendien zijn de meeste van onze reinigingshulpmiddelen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u ze kunt aanpassen aan uw kleurcoderingsprogramma voor nog meer hygiëne.

Meer informatie

Onze experts staan klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via [email protected] of bel 053 - 434 43 43. Voor hoogwaardige schrobborstels, schrobbezems en luiwagens, vertrouw op Carel Lurvink.