Filters

Handdoekcassettes

2 producten

Handdoekcassettes bestellen?

Handdoekcassettes worden vaak gemaakt van draadversterkt of netversterkt papier. Deze bijzondere papiervariant voelt aan als stof en is uitzonderlijk sterk. Dankzij het zeer hoge absorptievermogen heeft u minder papier nodig om uw handen te drogen. Hierdoor hoeft u de handdoekcassettes minder vaak te vervangen.

Met een handdoekcassette voorkomt u afval. Het gebruikte deel van de handdoek rolt namelijk weer op in de dispenser, waarbij gebruikte en schone handdoeken worden automatisch gescheiden. U krijgt daardoor altijd een schone handdoek voorgeschoteld. Het is dus niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook nog eens zeer hygiënische oplossing.

Handdoekcassette vervangen

De handdoekcassette vervangen is zeer eenvoudig. Dankzij het venster ziet u wanneer deze vervangen moet worden. De kleur in het venster geeft aan welke cassette u nodig heeft. Bijvoorbeeld de gele Vendor midi cassettes . Tussentijds bijvullen is ook mogelijk dankzij het easy load systeem en de plakstrips.

Handdoekcassettes kopen bij Carel Lurvink

Het meest bekende merk is Vendor. De handdoekcassettes van Vendor bestaan uit zo’n 33 of 55 meter aan handdoekpapier, zoals deze 2-laagse handdoekcassettes van Vendor. Wilt u weten welke cassette past in uw handdoekcassettedispenser? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.