Disposable bezoekersjassen

5 producten

Disposable bezoekersjassen

Het dragen van een bezoekersjas is essentieel bij het betreden van een werkomgeving waarin het belang van de hygiëne voorop staat. Disposable bezoekersjassen verkleinen het risico op kruisbesmetting en besmetting van bacteriën of viezigheid van uw eigen kleding richting producten of personen. Bovendien dragen disposable bezoekersjassen ook bij aan uw eigen persoonlijke hygiëne en kunt u tevens voorkomen dat uw eigen (werk)kleding vuil wordt. Het grote voordeel van disposable bezoekersjassen bestaat uit het feit dat de bezoekersjassen eenvoudig en snel over de dagelijkse- of werkkleding aangetrokken kunnen worden. Hierdoor wordt de ervaren drempel om disposable kleding aan te trekken bij het betreden van een werkruimte aanzienlijk verlaagd. Als groothandel in onder anderen disposable hygiënekleding, beschikken wij over een ruime keus aan bezoekersjassen. Zo leveren wij wegwerp bezoekersjassen in verschillende kleuren en modellen, aansluitend op diverse werkzaamheden en industrieën. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u disposable bezoekersjassen van het toonaangevende merk 3M, en ons eigen Premium A+ merk CaluGuard. Wilt u meer weten over CaluGuard? Neem een kijkje op onze merkpagina!

Eigenschappen disposable bezoekersjassen

In ons assortiment vindt u diverse type wegwerp bezoekersjassen. Zo leveren wij kwalitatief hoogwaardige bezoekersjassen in verschillende materialen, kleuren en modellen. Een grootdeel van de wegwerp bezoekersjassen zijn gemaakt uit non-woven polypropyleen. Dit betekent dat er tijdens de productie geen garen worden toegepast, maar dat het textielmateriaal rechtstreeks als vezel aan elkaar wordt gehecht. Vervolgens wordt het materiaal met behulp van een bindmiddel versterkt, waardoor het materiaal stevig is, flexibel is, comfortabel is en goede bescherming biedt. In het algemeen vallen bezoekersjassen binnen de veiligheidsklasse CE-categorie I, waardoor de bezoekersjassen alleen toegepast mogen worden in ongevaarlijke situaties. Deze jassen bieden dan ook voornamelijk bescherming vanuit hygiënisch oogpunt en bieden bescherming tegen ongevaarlijke stoffen en vloeistoffen.  Daarnaast zijn de disposable bezoekersjassen uit ons assortiment in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. U heeft hierbij keuze uit bezoekersjassen met drukknopen, klittenband of met een rits. Tevens zijn de bezoekersjassen voorzien van een kraag en een elastiek in de mouwen, waardoor de jas goed aansluit en comfortabel zit. Tot slot zijn de bezoekersjassen te verkrijgen in de HACCP-kleurcodering (voor meer informatie betreffende de normen in de HACCP bekijk onze whitepapier hierover). Hierdoor kunt u eenvoudig een bezoekersjas vinden die aansluit op uw huidige disposable kleding en kleurcoderingssysteem.

Van voedingsindustrie bezoekersjassen tot ziekenhuis bezoekersjassen

Toepassingen van een disposable bezoekersjas:

  • Voedselverwerkende industrie;
  • Polyesterverwerkende industrie;
  • Schilder- en spuitwerkzaamheden;
  • Produktiewerkzaamheden en industrieel onderhoud;
  • Farmaceutische industrie;
  • Cleanrooms;
  • Laboratoria. 

Hierbij kan er onderscheid gemaakt worden in voedingsindustrie bezoekersjassen, ziekenhuis bezoekersjassen en algemene disposable bezoekersjassen. In de voedselverwerkende- of zorgsector is het enerzijds van belang dat het verwerkte voedsel of de behandelende patiënt niet besmet raakt met bacteriën. Anderzijds is het ook van belang dat de medewerker in zijn of haar werkomgeving wordt beschermd tegen bacteriën en viezigheid. De voedingsindustrie bezoekersjassen uit ons assortiment beschikken over het voedselveiligheidskeurmerk, waardoor deze bezoekersjassen toegepast kunnen worden in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast beschikken wij ook over jassen die geschikt zijn voor de farmaceutische industrie of productie-industrie. Deze disposable bezoekers- of laboratoriumjassen bieden stof- en spatbescherming tegen chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen. Bij Carel Lurvink bent u aan het juiste adres voor ziekenhuis bezoekersjassen, voedingsindustrie bezoekersjassen en farmaceutische bezoekersjassen. 

Hulp nodig bij het vinden van de juiste disposable bezoekersjassen in uw situatie? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.