Filters

Sanitaire afvalbakken

40 producten

Sanitaire afvalbakken

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor verschillende soorten sanitaire afvalbakken, van speciale hygieneboxen tot luieremmers. Ook kunt u terecht voor een sanitaire afvalbak gemaakt van gerecycled plastic. De sanitaire afvalbakken zijn gemaakt van verschillende materialen waaronder, Aluminimum, Kunststof, Metaal, RVS of staal. De merken die Carel Lurvink in zijn assortiment heeft zijn Aquarius, Kimberly-Clark, Santral, Santino Black, Softcare, Tork, Vendor, Diversey, Satino en SCA Tork.

Dames Hygiënebox & Luieremmer

Een Dames hygiënebox is onmisbaar in uw sanitaire ruimtes. Deze box wordt gebruikt voor het deponeren van hygiënische zakjes en beschikt over een deksel die voorkomt inkijken. Aan deze box kunt u gemakkelijk een hygiënezakdispenser plaatsen. Bekijk onze dameshygiënebox. Een luieremmer is een sanitaire afvalbak voor luiers. Deze afvalbak beschikt over een deksel die inkijken en de verspreiding van vervelende geuren voorkomt. In het assortiment kunt u terecht voor een grote Luieremmer voor circa 75 gebruikte luiers.een sanitaire afvalbak gemaakt van gerecycled plastic.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren