Filters

Sanitaire afvalbakken

46 producten

Uitgebreid aanbod sanitaire afvalbakken

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor verschillende soorten sanitaire afvalbakken en speciale hygieneboxen. Ook kunt u terecht voor een sanitaire afvalbak gemaakt van gerecycled plastic. De sanitaire afvalbakken zijn gemaakt van verschillende materialen waaronder, Aluminimum, Kunststof, Metaal, RVS of staal. De merken die Carel Lurvink in zijn assortiment heeft zijn Aquarius, Kimberly-Clark, Santral, BlackSatino, Tork, Diversey en Satino.

Waar worden sanitaire afvalbakken gebruikt?

Een sanitaire afvalbak wordt gebruikt in diverse omgevingen waar persoonlijke hygiëne en het discreet weggooien van afval belangrijk zijn. Deze bakken worden vaak aangetroffen in openbare toiletten, zowel in openbare gebouwen als in commerciële ruimtes zoals winkelcentra, restaurants en luchthavens. Daarnaast zijn ze ook standaardvoorzieningen in sanitaire ruimtes van kantoren, scholen en gezondheidszorginstellingen. Over het algemeen dragen sanitaire afvalbakken bij aan een schone, georganiseerde en hygiënische omgeving in uiteenlopende openbare en particuliere sanitaire faciliteiten. Het is daarom belangrijk dat model afvalbak bij uw faciliteit past, om deze reden biedt Carel Lurvink ronde en vierkante modellen aan. 

Dames hygiënebox

Een Dames hygiënebox is een essentiële toevoeging aan uw sanitaire voorzieningen, en het biedt een discrete oplossing voor het deponeren van hygiënische zakjes. Deze speciale box is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen en zorgt voor een nette en hygiënische omgeving in sanitaire ruimtes.

De box is voorzien van een deksel dat ontworpen is om inkijken te voorkomen, waardoor de privacy van de gebruikers wordt gewaarborgd. Dit draagt bij aan een gevoel van comfort en welzijn voor vrouwen die uw faciliteiten bezoeken. Het doordachte ontwerp van de box maakt het mogelijk om discreet en hygiënisch hygiënische zakjes weg te gooien, waardoor een schone en ordelijke omgeving behouden blijft.

Daarnaast is de Dames hygiënebox zo ontworpen dat deze eenvoudig kan worden gecombineerd met een hygiënezakdispenser. Door deze dispenser aan de box toe te voegen, wordt het voor gebruikers nog gemakkelijker om toegang te krijgen tot hygiënische zakjes, wat het gebruiksgemak bevordert. Het plaatsen van een dispenser op de box zorgt ook voor een efficiënte organisatie van de sanitaire ruimte en maakt het bijvullen van de benodigde voorraden eenvoudig.

Sanitaire afvalbak bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.