Filters

Toebehoren veiligheidshelmen

7 producten

Bescherm je hoofd met de juiste artikelen

Het dragen van een veiligheidshelm is een belangrijke maatregel om de veiligheid van de medewerkers en bezoekers binnen risicovolle omgevingen zoals de bouw en productie-industrie te garanderen. Het kiezen van een veiligheidshelm kan een lastige opgave zijn, met name wanneer u diverse taken uitvoert binnen een industriële omgeving. Bij het kiezen van de juiste veiligheidshelm is het van belang dat deze aansluit op uw werkzaamheden, de daarbij behorende bewegingen en de gestelde eisen binnen uw industrie. Daarnaast is het ook van belang om rekening te houden met eventuele andere persoonlijke beschermingsmiddelen, die de werknemer moet dragen zoals een masker, oogbescherming of gehoorbescherming. De toepassing van een veiligheidshelm kan eenvoudig aangepast worden met behulp van de juiste toebehoren. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige toebehoren, waarmee u de functionaliteit van uw helm eenvoudig kunt aanpassen aan uw situatie. Kortom, bij ons bent u aan het goede adres voor diverse universele toebehoren die aansluiten op de veiligheidshelmen van bekende merken zoals 3M, Peltor en Portwest.

Flexibiliteit met toebehoren voor veiligheidshelmen

Wanneer u beschikt over de juiste toebehoren voor een veiligheidshelm, dan bent u tegelijkertijd voorzien van extra flexibiliteit en veiligheid. Zo kunt u eenvoudig de toepassing van een veiligheidshelm aanpassen, waardoor u in iedere situatie maximaal beschermd bent. De functionaliteit van een veiligheidshelm kan eenvoudig aangepast, versteld of uitgebreid worden met behulp van een gezichtsscherm, veiligheidsbrillen of een combinatie van andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Een grootdeel van de veiligheidshelmen zijn op een speciale wijze ontworpen zodat diverse toebehoren in de vorm van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een bril, vizier en gehoorbescherming rechtstreeks op de helm gemonteerd kunnen worden. Zo heeft 3M een helmbevestigingsstuk die eenvoudig op een aangrijpingspunt op de helm ingeklikt kan worden. Het helmbevestigingsstuk is geschikt voor diverse universele accessoires die bijvoorbeeld gezichtsbescherming bieden. Wanneer u werkzaam bent in een warme omgeving, dan kunt u gebruik maken van een zweetband die aan de binnenkant van de helm bevestigd kan worden. Dit zorgt voor meer hygiëne en comfort. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres voor overige toebehoren die de functionaliteit van een veiligheidshelm kunnen uitbreiden zoals een verstelbare hoofdlamp en vizierhouders en -dragers.

Veiligheids toebehoren bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. WIj helpen u graag verder!