Filters

Verpakkingsmateriaal

20 producten

Groot aanbod verpakkingsmateriaal

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment verpakkingsfolie en verpakkingsmateriaal van toongevende merken zoals Kip en Paclan. Vaak denkt u niet meteen aan het verpakken van uw producten maar een geschikte verpakking is voor veel producten essentieel. De verpakking moet niet alleen uw product langer houdbaar maken, het opslaan makkelijker maken en beschadigingen voorkomen; maar een mooi ontwerp kan uw product ook nog een aantrekkelijker maken waardoor het beter verkocht wordt. Door zich bezig te houden met de optimale verpakking voor uw product is het mogelijk geld te besparen. Beschadigde producten worden immers retour gestuurd; producten die langer houdbaar zijn en beter opgeslagen kunnen worden maken het aantrekkelijker voor de klant uw product te kopen.

'Bubbeltjesplastic'

Noppenfolie, ook bekend als bubbeltjesplastic, is een veelzijdige verpakkingsmateriaal dat in verschillende situaties van pas kan komen. Het is met name nuttig wanneer je fragiele of breekbare items wilt beschermen tijdens transport of opslag. Het zorgt voor een schokabsorberende laag die impact en druk vermindert, waardoor de kans op beschadiging aanzienlijk wordt verminderd. Noppenfolie wordt vaak gebruikt bij het verpakken van breekbare voorwerpen zoals glaswerk, elektronica, keramiek of andere kwetsbare materialen. Of het nu gaat om het verzenden van pakketten, verhuizen of opslaan van items, noppenfolie biedt een effectieve bescherming tegen schokken en stoten, waardoor de veiligheid van je waardevolle spullen wordt gegarandeerd.

Ons assortiment verpakkingsmateriaal

In ons assortiment vindt u onder andere opvulmateriaal, noppenfolie, kratzakken, LPDE/polyetheen hoezen en folie, vershoudfolie, aluminiumfolie, wikkelfolie, palletfolie, machinerekfolie en beschermfolie. De folie’s en hoezen zijn te verkrijgen in verschillende formaten; van 25 tot 200 cm. Daarnaast bieden wij uiteraard ook alle benodigdheden die men zou kunnen gebruiken bij het verpakken zoals tafel- en handdispensers.

Verpakkingsmateriaal bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!