Filters

Verpakkingsmateriaal

21 producten

Verpakkingsmateriaal

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment verpakkingsfolie en verpakkingsmateriaal van toongevende merken zoals Kip, Paclan en Vileda. Vaak denkt u niet meteen aan het verpakken van uw producten maar een geschikte verpakking is voor veel producten essentieel. De verpakking moet niet alleen uw product langer houdbaar maken, het opslaan makkelijker maken en beschadigingen voorkomen; maar een mooi ontwerp kan uw product ook nog een aantrekkelijker maken waardoor het beter verkocht wordt. Door zich bezig te houden met de optimale verpakking voor uw product is het mogelijk geld te besparen. Beschadigde producten worden immers meestal retour gedaan; producten die langer houdbaar zijn en beter opgeslagen kunnen worden maken het aantrekkelijker voor de klant uw product te kopen.

U kunt er zeker van zijn dat ons verpakkingsmateriaal geschikt is want kwaliteit staat bij ons bovenaan. In ons assortiment vindt u onder andere opvulmateriaal, noppenfolie, kratzakken, LPDE/polyetheen hoezen en folie, vershoudfolie, aluminiumfolie, wikkelfolie, palletfolie, machinerekfolie en beschermfolie. De folie’s en hoezen zijn te verkrijgen in verschillende formaten; van 25 tot 200 cm. Daarnaast bieden wij uiteraard ook alle benodigdheden die men zou kunnen gebruiken bij het verpakken zoals wrapmaster dispensers, tafeldispensers, handdispensers voor rek/stretchfolie en bundeltouw.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren