Filters

High Visibility regenkleding

15 producten


Portwest Hi-Vis regenjas  oranje maat XS
Oranje
Geel
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL

High Visibility regenkleding

Heeft u tijdens uw werk regenkleding nodig waarin u ook goed zichtbaar bent? U kunt het vinden bij Carel Lurvink vinden. Wij bieden regenkleding aan met high visibility eigenschappen zodat u overal zichtbaar bent. Met behulp van reflecterende regenkleding bent u ten alle tijden goed zichtbaar voor iedereen, waardoor ongelukken voorkomen worden. Nu kan het in Nederland regelmatige regenen, voor professionals die werkzaamheden in de buitenlucht uitvoeren is het dragen van high visible regenkleding dan ook geen overbodige luxe.

Multifunctionele en kwalitatieve bescherming

De High Visibility kleding is water- en windafstotend, waterdicht en ademend. Dit maakt dat u op comfortabele wijze uw werk uit kunt voeren, zowel overdag als ‘s nachts. Met name in de wintertijd is dit van belang, omdat uw zichtbaarheid dan meer belemmerd wordt door barre, koude weersomstandigheden. De kleding voldoet aan de vele gestelde eisen omtrent het dragen van signaalkleding, waaronder de Europese normen (de EN 471, de EN ISO 20471 en de EN 343 in de klassen 1 tot en met 3). Hierdoor biedt Carel Lurvink High Visibility kleding tot het hoogste niveau van bescherming. De kleding is uitermate geschikt voor werk in de bouw, het transport, de industrie en de logistiek. Het type werkzaamheden bepaalt aan welke certificeringseisen en dus aan welke klasse de High Visibility kleding moet voldoen. Onze adviseurs kunnen uiteraard met u meekijken.

Assortiment High Visibility kleding

Bij Carel Lurvink bieden we High Visibility kleding in de kleuren geel en oranje. Deze fluorescerende kleuren verhogen de zichtbaarheid overdag door de weerkaatsing van uv-licht. De stof is reflecterend en dat verhoogt de zichtbaarheid bij schemering of ’s nachts.