Filters

Gevouwen toiletpapier

5 producten

Gevouwen toiletpapier online bestellen

Bij Carel Lurvink weten we hoe belangrijk het is om te zorgen voor een schone en veilige werkomgeving. Daarom bieden we een breed scala aan producten aan die hieraan bijdragen, waaronder gevouwen toiletpapier. In dit artikel ontdek je waarom het online bestellen van bulkpack toiletpapier een verstandige keuze is voor elk bedrijf of instelling. Ontdek de voordelen van dit praktische en hygiënische toiletpapier en hoe Carel Lurvink jou kan ondersteunen in het leveren van kwaliteitsproducten voor jouw werkomgeving.

Wat is bulkpack toiletpapier?

Gevouwen toiletpapier, ook wel bulkpack toiletpapier genoemd, is een populaire en efficiënte optie voor sanitaire ruimtes in bedrijven en instellingen. In tegenstelling tot traditionele toiletrollen is bulkpack toiletpapier ontworpen om compact en ruimtebesparend te zijn. Het wordt geleverd in stapels vellen die in een dispenser passen, waardoor het gemakkelijk en hygiënisch te gebruiken is. Dit type toiletpapier is ideaal voor drukbezochte ruimtes, zoals kantoren, horecagelegenheden, scholen en andere openbare locaties. Het biedt niet alleen meer hygiëne, maar ook kostenbesparing en gemak in het onderhoud.

Hoeveel laags is gevouwen toiletpapier?

Bulkpack toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende diktes, meestal variërend van 1 tot 3 lagen. Het aantal lagen bepaalt de sterkte en absorptie van het toiletpapier. Voor de meeste situaties is 2-laags bulkpack toiletpapier een uitstekende keuze, omdat het de perfecte balans biedt tussen comfort en doeltreffendheid. Bij Carel Lurvink hebben we een selectie van hoogwaardige 2-laags gevouwen toiletpapierproducten die aan al je behoeften voldoen.

Bulkpack toiletpapier


Bulkpack toiletpapier is de ideale oplossing voor locaties met veel bezoekers, waar hygiëne en efficiëntie van groot belang zijn. Het compacte formaat zorgt ervoor dat er meer vellen in een dispenser passen, wat betekent dat de dispensers minder vaak bijgevuld hoeven te worden. Dit leidt tot minder afval en bespaart tijd voor het schoonmaakpersoneel. Bovendien zorgt het gebruik van bulkpack toiletpapier voor een opgeruimde en professionele uitstraling van de sanitaire ruimtes.

Gevouwen toiletpapier


Gevouwen toiletpapier is niet alleen praktisch, maar ook hygiënisch. Elke gebruiker trekt een vel papier uit de dispenser, waardoor er geen onnodig contact is met andere vellen. Dit minimaliseert het risico op verspreiding van bacteriën en ziektekiemen, wat vooral belangrijk is in openbare ruimtes. Bovendien zorgt het gebruik van gevouwen toiletpapier ervoor dat er minder snel papier op de vloer belandt, waardoor het schoonmaakproces wordt vereenvoudigd en er minder afval is.

Welke merken gevouwen toiletpapier zijn er?


Bij Carel Lurvink hebben we een uitgebreid assortiment gevouwen toiletpapier van verschillende bekende merken. Elk merk biedt hoogwaardige kwaliteit en heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Enkele van de merken die wij aanbieden zijn Tork , Kleenex , Hostess en Scott . Met deze merken vind je altijd het toiletpapier dat het beste past bij de behoeften van jouw bedrijf of instelling.

In welke dispensers past gevouwen toiletpapier?

Gevouwen toiletpapier is ontworpen om te passen in specifieke dispensers die geschikt zijn voor dit type toiletpapier. Bij Carel Lurvink bieden we verschillende dispensers die compatibel zijn met bulkpack toiletpapier. Onze dispensers zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en zorgen ervoor dat het toiletpapier beschermd wordt tegen vocht en vuil. Met de juiste dispenser zorg je ervoor dat het toiletpapier altijd klaar is voor gebruik, waardoor de sanitaire voorzieningen altijd schoon en netjes blijven.

Carel Lurvink kan jouw bedrijf helpen met het leveren van toilet artikelen.

Bij Carel Lurvink begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om sanitaire artikelen. Onze jarenlange ervaring als totaalleverancier heeft ons in staat gesteld om te voorzien in de wensen van diverse bedrijven en instellingen. Met ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten, waaronder gevouwen toiletpapier, dispensers , schoonmaakmiddelen en meer, kunnen we jouw bedrijf ondersteunen om een schone en veilige werkomgeving te creëren.

Wat zijn de voordelen van gevouwen toiletpapier t.o.v. ander toiletpapier

1. Hygiënischer: Gevouwen toiletpapier wordt individueel gevouwen en verpakt, waardoor elk velletje schoon en hygiënisch blijft tot gebruik.
2. Efficiënte uitgifte per vel: Gevouwen toiletpapier wordt in handige pakjes geleverd, waardoor het per vel kan worden uitgegeven. Dit bevordert een efficiënter gebruik en minimaliseert verspilling.
3. Geschikt bij hoog gebruik: Door de handige verpakking en efficiënte uitgifte is gevouwen toiletpapier ideaal voor locaties met veel bezoekers, zoals openbare toiletten en bedrijfsruimtes.
4. Geen kartonnen kokers die achterblijven: In tegenstelling tot traditionele wc-rollen, laat gevouwen toiletpapier geen kartonnen kokers achter na gebruik, waardoor afval wordt verminderd.
5. 100% cellulose: Gevouwen toiletpapier is gemaakt van 100% cellulose, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het gebruik.
6. Makkelijk bij te vullen in dispenser: Gevouwen toiletpapier kan gemakkelijk worden bijgevuld in een dispenser, waardoor het onderhoud en de bevoorrading eenvoudiger worden.
7. Hoog absorptievermogen: Het toiletpapier heeft een hoog absorptievermogen, wat zorgt voor een effectieve reiniging en een betrouwbare prestatie.
8. Geschikt voor bijna alle dispensers: Gevouwen toiletpapier is compatibel met bijna alle soorten dispensers, wat het integreren in bestaande systemen moeiteloos maakt.

Door deze voordelen is gevouwen toiletpapier een praktische en hygiënische keuze voor omgevingen waar hygiëne, efficiëntie en gemak belangrijk zijn, zoals drukke openbare ruimtes, bedrijven, scholen en restaurants.