Filters

Poetsdoeken

59 producten

Op zoek naar de perfecte poetsdoeken voor uw schoonmaakbehoeften? Bij Carel Lurvink hebben we een breed assortiment dat aan al uw eisen voldoet. Onze poetsdoeken zijn ideaal voor het verwijderen van vuil, vet en andere verontreinigingen, zowel thuis als op de werkplek. Ontdek de variëteit aan topmerken zoals CaluClean, Tork en WypAll. en zorg voor een schone en efficiënte omgeving. Vergeet niet om ook onze bijbehorende poetsdoekendispensers te bekijken voor een georganiseerde en gebruiksvriendelijke oplossing.

Carel Lurvink's keuze
CaluClean vliesdoekjes non woven 38x40cm blauw 50st
Blauw
Groen
Rood
Geel
Best verkocht
CaluClean Food poetsdoeken NFP50 Multi Purpose blauw 90st
CaluClean Food poetsdoeken NFP50 Multi Purpose blauw 90st
CaluClean Food poetsdoeken NFP50 Multi Purpose blauw 90st
CaluClean Food poetsdoeken NFP50 Multi Purpose blauw 90st
CaluClean Food poetsdoeken NFP50 Multi Purpose blauw 90st
CaluClean Food poetsdoeken NFP50 Multi Purpose blauw 90st
CaluClean poetsdoeken bont katoen T80 10kg
CaluClean poetsdoeken bont katoen T80 10kg
CaluClean poetsdoeken bont katoen T80 10kg
CaluClean poetsdoeken wit katoen T70 10kg
CaluClean poetsdoeken wit katoen T70 10kg
CaluClean poetsdoeken wit katoen T70 10kg

Poetsdoeken bestellen?

Heeft u te maken met wat grovere vervuilingen en is poetspapier geen goede oplossing? Kijk dan eens naar ons assortiment poetsdoeken. Zeer geschikt voor de wat zwaardere reinigingsklussen. We hebben zeer absorberende poetsdoeken die ideaal zijn voor het opruimen van vloeistoffen, zoals water en olie. Wilt u uw werkplek of gereedschappen ontvetten? Kies dan een poetsdoek die oplosmiddelbestendig is. En is het belangrijk dat er geen stofdeeltjes of pluisjes achterblijven? Gebruik dan een pluisvrije poetsdoek.

Non-woven poetsdoeken in doos

Non-woven poetsdoeken zijn een zeer goed alternatief voor textiele poetsdoeken. Deze doeken zijn sterk, ook als ze nat worden en kunnen zelfs meerdere keren gebruikt worden. Deze losse poetsdoeken worden door onze klanten veel gebruikt voor het reinigen van vervuilde apparatuur, onderdelen, werkplekken en handen. Zo zijn er doeken die zeer geschikt zijn voor het verwijderen van fijne stofdeeltjes en doeken die dankzij hun structuur juist goed gebruikt kunnen worden om hardnekkig vuil te verwijderen. De Tork Heavy Duty reinigingsdoek is een voorbeeld van een zeer sterke doek die zelfs de handen beschermt tegen hitte en metaalsplinters. Ideaal voor gebruik in de industriesector. 

Poetsdoeken op rol

Naast de poetsdoeken in dispenserdozen, hebben we poetsdoeken op rol. Zoals de Wypall X60 poetsdoek, die dankzij z’n afmeting in verschillende dispensers past. Ook voor de poetsdoeken op rol geldt dat ze er in allerlei soorten en maten zijn. Zo zijn er poetsdoeken met een hoog absorptievermogen die uitermate geschikt zijn voor vloeistoffen, zoals olie, benzine, oplosmiddelen en chemicaliën. Zeer sterke doeken, of juist wat meer delicaat voor het fijnere poetswerk.

Textiele poetsdoeken

Textiele poetsdoeken zijn gemaakt uit oud textiel, zoals gebruikte kleding en lakens. Deze stoffen worden gewassen en versneden, zodat ze allemaal ongeveer dezelfde afmetingen hebben. Om beschadigingen te voorkomen, zijn alle knopen, ritsen en andere harde delen verwijderd. De doeken bestaan voor 100% uit gerecycled materiaal en dragen daarom bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval.

Er worden verschillende soorten materialen gebruik voor de doeken, zoals katoen, tricot en badstof. Katoenen poetsdoeken zijn zacht en soepel en nemen goed vocht op. Poetsdoeken van tricot zijn heel zacht en oplosmiddelbestendig en daardoor zeer geschikt voor het oppoetsen van oppervlakken. Badstoffen poetsdoeken zijn extreem zacht en daardoor zeer veilig voor bijvoorbeeld gebruik op autolak. Wilt u zeker weten dat er geen kleur wordt afgegeven? Kies dan voor witte poetsdoeken. Bijvoorbeeld de CaluClean poetsdoeken van wit tricot. Ook kunt u hiermee snel zien of het oppervlak 100% schoon is of dat er nog vuil achtergebleven is.

CaluClean poetsdoeken in handige popupdoos

Zeer populair zijn onze CaluClean poetsdoeken. Deze non-woven poetsdoeken zijn per 70, 80, 90 of 120 stuks verpakt in handige popupdozen waar u de doeken eenvoudig uit kunt halen. Met bijpassende CaluClean rvs poetsdoekendispensers kunnen de doeken op een vaste plek optimaal uitgegeven worden. Speciaal voor de voedingsindustrie hebben we de CaluClean Food poetsdoek NFP50 ontwikkeld. Zeer sterk, pluisvrij en met een hoog absorptievermogen.

Poetsdoeken van de bekende merken

Uiteraard bieden we ook poetsdoeken van de bekende merken aan, zoals Tork of Wypall. Pluisvrij, oplosmiddelbestendig, sterk absorberend... Het is belangrijk dat u de juiste poetsdoek kiest voor de werkzaamheden die u moet uitvoeren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een poetsdoek? Neem dan contact met ons op.